ManşetSöyleşi

Çözbim Yazılım’ı Tanıyalım

Söyleşi köşemizde bu kez Çözbim Yazılım kurucu ortaklarından ve halen firma yöneticisi ve aynı zamanda yazılımcı Timuçin ARAL var.

Catering Guide- 30 yıla varan geçmişiyle dikkat çeken Çözbim Yazılım’ı sizden dinleyebilir miyiz?

Evet, 30 yıl hizmet sektöründe yazılım üretip, kesintisiz müşteri desteği vermek kolay bir iş değil. Bunca yılda sektörlere kattıklarımızla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da bir çok firmaya, genç, dinamik, hizmet odaklı arkadaşlarla, umarım daha çok 30 yıllar bilgi paylaşımına devam ederiz. Her iş de süreklilik esasdır. Sabırla ve ticari ahlakın kurallarına uyarak ve yaptığınız işi gerçekten çok severek benimsediğiniz zaman dikkat çekmemeniz veya referans alınmamanız olası değil. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Catering Guide – Şirketin bugün itibariyle odaklandığı sektörler ve bu sektörlere yönelik ürünlerini kısaca tanıyabilir miyiz?

30 yıl içerisinde bir çok sektöre yazılım geliştirdik. 2001 yılından itibaren de Yemek sektörüne katkıda bulunarak, Çözbim YEMEKÇİ adını verdiğimiz, yemek fabrikaları için “OLMAZSA OLMAZI” dediğimiz yazılımı geliştirdik. Hala da geliştirmeye devam ediyoruz. Sistemin kurulumundan ve eğitimlerinden sonra tüm kontrol elinizde olmaktadır. Stok açıklarını minimuma indirme, reçetelere göre üretimlerin sağlıklı planlanması, ve stoklardan çıkışların yapılması üretim sonrası ;  Üretim için gerekli malzemelerin otomatik olarak stoklardan düşüm işlemleri  Etiketleme, Yemeklerin kaplara konulmasındaki kolaylık, Güzergahlara göre otomatik irsaliye kesimi,Teslim tutaklarının sistem tarafından oluşturulması, Araç servis formları ile eksik malzemelerin kontrolü, Personel bordrou ve maaş işlemleri, muhasebe, e-devlet uygulamaları gibi günümüz ihtiyaçlarının tamamı.Mönüleri günlük tanımlarken otomatik olarak mönünün maliyetinin hesaplanması ile günlük, aylık, istenilen tarihler arasında malzeme ihtiyacının belirlenmesi Yemek verilen firmalardan, firma firma kar veya zarar maliyet analiz raporlarının otomatik olarak alınabilmesi. Çok kısaca belirtebileceğimiz özellikler. Görüldüğü gibi çok kısa sürede daha az personel ile daha verimli ve kontrollü çalışma yapısına sahip olunmaktadır.

Catering Guide – Özellikle Toplu Yemek Sektörüne yönelik yazılımınız olan Çözbim Yemekçi ile ilgili bilgi verir misiniz? Bu yazılımı kullanan firmalar ne tür avantajlara sahip oluyor?

ÇözbiM Yemekçi ile yemek fabrikaları tek bir sistem altında, ön muhasebe, üretim, depo, satınalma, servisler,maliyet analizleri,insan kaynakları, genel muhasebe, ücret bodroları gibi tüm işlemlerini yapabilmektedirler.
Ayrıca Xsentius Portal adını verdiğimiz portal aracılığı ile de web ve mobil aygıtlarından da veri girişleri ve raporlar alınabilmektedir.

Avantajlar gerçekten çok fazla.

Bir çok işi Çözbim YEMEKÇİ sistemi üzeriden yaparak personel verimliliği artmaktadır. Personel maliyetlerinde ciddi azalmalar olabilmektedir.

Mönü hazırlarken, mönü maliyetlerini otomatik olarak hesaplanabilmesi ile mönüler üzeriden değişikliklerin daha bilinçli yapılması sağlanmaktadır.

Mönüleri otomatik olarak firmalara mail gönderimi ve firmaların mönüler üzerinde yaptıgı değişiklikleri tekrar mail olarak göndermesi ile sistemin otomatik olarak firmaların yapmış oldugu değişiklikleri algılayarak mönülerde istenilen yemekleri değiştirmesi büyük bir avantajdır.

Stokların giriş-çıkışlarının depolardan yapılarak, üretim için gerekli malzemelerin, firmalara giden sarf malzemelerin, temizlik malzemelerinin kontrol altına alınması ile maddi kazançların elde edilmesi büyük bir avantajdır.

Maliyet analizleri ile firmaların kar zarar durumunu firma firma otomatik olarak izleyebilmek büyük bir avantajdır.

Çözbim Yemekçi ile sistemli çalışmaya geçmek büyük bir avantajdır. Diğer bir çok avantajları eğitimlerimizde anlatmaktayız.

Catering Guide – Yemek Firmaları ÇÖZBİM YEMEKÇİ Sistemine nasıl sahip olabilirler ?

Yemek fabrikalarına, ÇÖZBİM YEMEKÇİ’ye sahip olabilmeleri için çeşitli seçenekler sunuyoruz satın alma, kiralama vb.

ARTIK SANAL BİR ÇALIŞAN VAR. ADI DA “ÇÖZBİM YEMEKÇİ”. Çalışan bir personeliniz olarak işe alıyorsunuz. Ve yukarıda belirttiğimiz tüm işleri ÇÖZBİM YEMEKÇİ personelinize yaptırıyorsunuz.

Asgari ücretle çalışan bir personeliniz olacak olan ÇÖZBİM YEMEKÇİ, bütün işlerinizi yapmaya ve kontrol etmeye hazır.

DAHA NE OLSUN. SEKTÖRE HAYIRLI OLSUN.

YEMEK FABRİKALARININ OLMAZSA OLMAZ, EN EKONOMİK VE EN VERİMLİ ÇALIŞAN PERSONELİ
ÇÖZBİM YEMEKÇİ SİSTEMİ.

Catering Guide – Catering Guide Dergisi olarak sektöre yönelik mesajlarınızı da almak isteriz.

Öncelikli önerim ihtiyaçlarını doğru tespit etmeleri ve kendilerine en doğru çözümü sunan firmaları seçmeleri yönünde. Biz de Çözbim Yazılım olarak “Çözbim, çözümün ta kendisi” sloganımız ile çözüm odaklı ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor, doğru çözümü sunan taraf olma yolunda şimdiye kadar olduğu gibi kalıcı olmayı hedefliyoruz..

Loading

admin
Paylaş :

Comment here