Mekanlar-Şefler

Ters Köşe yaz sezonunu açtı

Kendine özgü mezeleriyle adından sıkça söz ettiren Ters Köşe yaz sezonunu açtı

Kendine özgü ve iddialı mezeleriyle deniz lezzetlerine farklı bir yorum getiren, kısa zamanda her kesimden birçok müdavimi oluşan Ters Köşe restoran yaz sezonunu açtı.
Ankara İncek Loft Alışveriş Caddesi’nde yer alan Ters Köşe, havaların hızla ısınmaya başladığı bunaltıcı yaz günlerinde sürekli serin ve tertemiz havası ile lezzet düşkünlerini bekliyor.

 Deniz ürünlerine getirdiği farklı yorum ile damaklarda unutulmaz izler bırakan ve kısa zamanda kendisine kalabalık bir müdavim kitlesi yaratan Ters Köşe restoranı yaz sezonunu açtı.

Ankara’nın İncek bölgesinin en büyük projesi olarak hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft Alışveriş Caddesi’nde bulunan Ters Köşe, havaların hızla ısınmaya başladığı bunaltıcı yaz günlerinde sürekli serin ve tertemiz havası ile lezzet düşkünlerini bekliyor.

FARKLI LEZZETLER MÜŞTERİLERİ ŞAŞIRTIYOR

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana deniz ürünlerine getirdiği farklı yorum ile müşterilerinin beğenisini kazanan Ters Köşe’nin kendisine özel lezzetleri misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor.

Ters Köşe’nin özel meze menüsü Türkiye’nin her bölgesinde bilinen yerel tatlar ile deniz ürünlerinin ustaca harmanlanmasından oluşuyor. Ters Köşe’nin menüsünü Ankaralıların 28 yıllık lezzet durağı Kalbur Balık Restaurant’ın işletmecisi Mehmet Tekmen hazırlıyor.

 

PİŞİRME YÖNTEMLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Ters Köşe’de Türkiye’ye özgü köfte, börek, gözleme, lahmacun, tandır, ezme, kokoreç, mantı gibi sevilen tatlar, balık ve diğer deniz ürünleri ile hazırlanarak müşterilerin farklı lezzetlerle tanışması hedefleniyor.

Ters Köşe’de değişik pişirme yöntemleri ile balığın, ahtapotun, kalamarın, karidesin, deniz tarağının, midyenin, istiridyenin lezzetleri bambaşka boyutlara taşınırken, balık, böcek, yumuşakçalar ve kabuklular yeniden yorumlanarak farklı tatlar ve değişik lezzetler yaratılması amaçlanıyor.

 

“Başlangıç” kısmında Balıklı Topik, Balık Pastırmalı Fava, Enginar Pane, Patlıcanlı Börülce, Balık Bayıldı, Somon Pastırma, Yoğurtlu Hedik’in sunulduğu Ters Köşe’de “ara sıcaklarda” ise Köfte, Börek, Kokoreç, Döner, Lahmacun, Dolma (kalamar, midye, ahtapot vb), Mantı ve ters mantı, Sulu köfte, Çevirme, Tandır, Güveç gibi lezzetler bulunuyor.

Loading

admin
Paylaş :

Comment here