Mekanlar-ŞeflerÜrün Tanıtımı

Sheraton İstanbul Cıty Center..

Yeni buluşma noktanız

Sheraton İstanbul Cıty Center

   Beyoğlu’nun kalbinde, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center, Doğu’nun mistisizmi ile Batı’nın modernizmini tek bir çatı altında toplayarak misafirlerini İstanbul’u yeniden keşfetmeye davet ediyor.   

Tarihi yarımada, Haliç ve Taksim gibi turistik ve merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center, 254 odası, tam donanımlı etkinlik ve balo salonları, Shine SPA’sı ve Sheraton Fitness’ı ile şehrin yeni gözdesi olmaya aday. Evinizdeki konforu “Sheraton Uyku Deneyimi” gibi hizmetleriyle yaşatan Sheraton Istanbul City Center, aileniz veya arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz huzurlu anlar sunuyor.

Guest Room, Deluxe Room, Executive Room, Junior Suite ve Executive Suite adı altında beş ayrı oda çeşidi ile 80 yıldan uzun süreli güvene dayalı Sheraton markasının konforunu sunan Sheraton Istanbul City Center, sıcak ambiyansı ile de misafirlerine “ben” değil “biz” hissi yaşatan kolektif bir deneyim vaat ediyor. Modern bir şekilde dizayn edilmiş yaşam alanları ve huzurlu bahçe manzaraları ile Sheraton Istanbul City Center, şehrin merkezinde şehrin karmaşasından uzaklaşmanızı sağlıyor.

 

Dünyanın Tüm Lezzetleri Bir Araya Geliyor

Sheraton Istanbul City Center’ın bünyesinde yer alan Nev’i Lokma Restaurant, Lobby Bar ve EspressoLab farklı lezzetler sunuyor. Sheraton Istanbul City Center misafirleri konforlu bir konaklama deneyiminin yanı sıra; lezzetli yemeklerin, en taze kahvenin ve büyüleyici kokteyllerin tadını çıkarabilirler. Zengin bir gastronomi deneyimi sunan Sheraton Istanbul City Center’da ayrıca 2000 metrekareden geniş bir alana yayılan Sheraton Fitness ve Shine SPA’ya uğrayarak rahatlayabilirsiniz.

 

Toplantılarınız için Zengin Seçenekler

Tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek farklı büyüklüklerdeki toplantı odaları, misafirlerin kalabalık konferanslardan küçük toplantılarına kadar tüm beklentileri karşılayacak özelliklerde. Sheraton Istanbul City Center, gün ışığı seçeneği de sunan 7 toplantı odası ile misafirlerinin 700 kişiye kadar olan etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek geniş alanlara sahip.

Loading

admin
Paylaş :

Comment here