Manşet

Turyağ’dan yağ…

Turyağ’dan yağ sektörüne 6 milyon türk lirası değerinde yatırım

Türkiye’de endüstriyel yağ ve ev dışı tüketim sektörlerinin önde gelen markalarından Turyağ, Balıkesir’deki üretim tesisine 6 milyon Türk Lirası değerinde yatırım yaparak pilot tesis projesini devreye aldı. Bu yatırımla Turyağ müşterilerine özel geliştirdiği yüksek kalitede inovatif çözümleri daha hızlı bir şekilde pazara sunmayı hedefliyor.

Turyağ yenilebilir yağlar alanındaki tecrübe ve bilgi birikimini, inovasyon ve  teknoloji ile birleştirerek müşterilerine hizmet vermeye devam ederken; yeni kurduğu pilot tesis sayesinde yüksek kalitedeki ürün ve hizmetlerini çeşitlendirerek daha hızlı şekilde sektörün beğenisine sunabilecek. Ayrıca pilot tesisle sağlanan tam otomasyon ile raporlama ve kayıt kapasitesi de artış gösterecek.

Rafineri ve margarin üretim bölümlerinin farklı alanlarda yer aldığı konvansiyonel üretim metotlarının aksine, yeni pilot tesiste Turyağ’ın getirdiği inovasyon sayesinde tüm yağ rafine aşamaları tek bir çatı altında toplanacak. Yeni pilot tesis, Turyağ’ın müşterileri ile birlikte  özel bir tecrübe geliştirerek  pazara yenilikleri daha hızlı sunmasını sağlarken numune üretimi, analiz, kristalizasyon ve dolgu kaplama süreçlerini de daha verimli şekilde gerçekleştirebilecektir.

100 YILLIK FİRMAYA 150 YILLIK GLOBAL DENEYİM

1916 yılından bugüne endüstriyel yağlar ve ev dışı tüketim yağları alanlarında   yenilikçi yaklaşımı ile sektör profesyonellerine ve pastacılık ustalarına çözüm ortağı olarak destek veren Turyağ, 2014 yılından beri küresel gıda bileşenleri üreticisi Cargill bünyesinde faaliyet gösteriyor. 100 yıllık bir geçmişe sahip Turyağ, Cargill’in 154 yıllık global deneyim ve bilgi birikimini harmanlayarak ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetler geliştirerek endüstriyel ve ev dışı tüketim alanlarında geniş bir ürün portföyünü müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ederken, müşteri çözümleri odaklı inovasyon kültürüne bağlılığını yeni yatırımlarla gelecek yıllarda da  geliştirmeyi planlıyor.

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here