EkonomiHaberler

Kilikya Şalgam …

Kilikya Şalgam Uluslararası pazarlarda büyümesini sürdürüyor !

Kilikya Şalgam , Uluslararası İlişkilere ağırlık vererek , gıda sektörünün çeşitli ülkelerdeki önemli fuarlarında ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.
Dünyanın dört bir yanında farklı ülkelerde gerçekleştirilen önemli fuarlar ve B2B görüşmelerine hız kesmeden devam eden Kilikya Şalgam , Dünya’ya şalgamı tanıtmanın yanı sıra ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyor.

2019 yılının son çeyreğinde yıl hedeflerini adım adım gerçekleştiren Kilikya Şalgam arka arkaya gelen fuarlarla dolu dizgin devam ediyor. Vietnam, Kolombiya, Irak, Arnavutluk ve  Balkanlarda gerçekleşen fuarlar  ve B2B görüşmeleri ile Kilikya Şalgam ilgili ülkelerde yaşayan tüketicilerin damak  tatlarına, ve kalplerine hitap etmek için çalışıyor.

Kurulduğundan bu güne “Türkiye’de ve Dünya’da yeni bir içecek alışkanlığı yaratmak için çalışıyoruz “ mottosuyla  yola çıkan Kilikya Şalgam ülkelerin damak zevklerini ve ihtiyaçlarını araştırarak 2019 yılı  uluslararası ilişkiler planlamasını gerçekleştirmişti.

Ülkemizin  bereketli topraklarının ve çiftçinin emeğinin ürünü  organik  mor havuçların anlaşmalı tarım kapsamında yetiştirilmesi ile üretimi gerçekleştirilen  Kilikya Organik Şalgam , sağlığı ve doğallığı yaşam tarzlarının merkezinde tutan insanlara ulaşmaktadır.  Kilikya Şalgam doğal probiyotik , zengin  B vitamini , antioksidan özelliği ve bilimsel olarak kanıtlanmış sağlık için  faydalı   işlevsel  ve doğal bir ürün olma potansiyeli taşımaktadır.

Kilikya, Şalgam , Organik şalgam , Special şalgam  çeşitlerine ek olarak Limonata,  Ice tea,  Limon Sosu, Üzüm Sirkesi, Elma Sirkesi, Balsamik Sirke, Nar Sirkesi, Beyaz Sirke , Turşukur, %100 Doğal Nar Ekşisi, Nar Ekşili Sos, Acı Biber Sosu , Sirke Sosu, Soya Sosu  100’ e yakın ürün çeşidi ile gıda sektörünün önemli üreticilerinden olmaya devam edecektir.

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here