HaberlerManşet

Destek Teksüt’ten …     

Teksüt, Yerli Market Haftası’nda Destek Sponsoru olarak 4’üncü kez yerini alıyor Destek Teksüt’ten

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen Yerli Market Haftası’na yine Destek Sponsoru olarak katılıyor.

 İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) ve Pin Group tarafından 5’incisi düzenlenen Yerli Market Haftası; üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER üyesi yerel perakende zincirlerini buluşturuyor. Teksüt, 4’üncü kez Yerli Market Haftası etkinliğinde yerini alıyor. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçilere ürünlerine ve üretimine ilişkin bilgi paylaşımında bulunacak olan Teksüt, 8 kategoride yer alan 40’ı aşkın ürününü standında sergileyecek.

Verimli ve etkin bir buluşma platformu

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Yüzde 100 yerli bir kuruluş olarak yerel marketleri, işimizde çok önemli bir paydaş olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Keleş, “Yerli Market Haftası etkinliği, biz üreticileri İstanbul’daki perakendeci paydaşlarımızla bir araya getiren verimli ve etkin bir platform sağlıyor. Tam da bu nedenle Teksüt olarak bu yıl da Yerli Maket Haftası’ndaki yerimizi alıyoruz” dedi.

Geniş ürün yelpazesine sahip


Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt, UHT sütten beyaz peynire, kaşar peynirinden tereyağına, krem peynirden labneye, yöresel peynirlerden yoğurt ve ayrana dek uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2019’da ürün gamına meyve aromalı sütü de ekleyen Teksüt, süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretim gerçekleştiriyor. Teksüt, ürünlerini 22 ülkeye de ihraç ediyor.

Teksüt hakkında

Türkiye’nin en köklü süt ve süt ürünleri firması olan Teksüt, 1956 yılında Balıkesir’in Gönen ilçesinde kuruldu. Üretimini yine Gönen’de 80 bin metrekare üzerine kurulu modern fabrikasında sürdüren Teksüt, günde 600 ton süt işleyerek, beyaz peynirden kaşara, yoğurttan tereyağına, labne peynirinden ayrana dek 8 kategoride 40’ı aşkın ürün sunuyor. İstanbul Sanayi Odası’nın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşları’ listesinde yer alan Teksüt, 2019-2020 sezonundan itibaren Bandırma Basketbol Kulübü’ne sponsor oldu. Teksüt Bandırma Basketbol Kulübü, ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Ayrıntılı bilgi için: www.teksut.com ve  www.teksutbandirmabk.com

 

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here