EkonomiHaberler

“Sesli Komut”

Digiday Marketing and Advertising Awards Europe’da Ödül Alan Tek Türk Proje:

Yemek.com “Sesli Komut”

 Yemek.com, Avrupa’nın en prestijli uluslararası ödül programlarından Digiday Marketing and Advertising Awards Europe’dan ödül ile döndü. Proje aynı zamanda bu yılın ödül alan tek Türk projesi oldu.

 Dimes iş birliğiyle gerçekleşen “Sesli Komut” projesi ile Yemek.com “En İnovatif İçerik Kullanımı” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

 “Sesli Komut” projesi bu yıl içinde ulusal ve uluslararası platformlarda toplam 9 ödüle layık görüldü.

18.12.2019, İstanbul

Birçok kategoride binlerce yemek tarifini ve eğlenceli ve ilham veren içerikleri kullanıcılarıyla buluşturanYemek.com, yemek pişirme keyfini teknoloji ile buluşturan ilham verici projeler geliştirmeye devam ediyor.

Yemek.com’un Dimes iş birliği ile hayata geçirdiği “sesli komut” projesi Avrupa’nın en prestijli uluslararası ödül programlarından Digiday Marketing and Advertising Awards Europe’da, “En İnovatif İçerik Kullanımı” kategorisinde ödül aldı ve aynı zamanda bu yılın ödül alan tek Türk projesi oldu.

“Sesli Komut” sayesinde yemek yapmak artık daha kolay

Yemek.com’un Dimes iş birliğiile bu yılın başında hayata geçirdiği “sesli komut” özelliği sayesinde kullanıcılar, laptoplarına ya da telefonlarına dokunmadan kahvaltılık kategorisinde yer alan tarif ve videoların akışını kendi verdikleri sesli komutlar ile yönetti.

Yemek tarifini takip etmeye çalışırken yemek yapmakta zorlananların yardımına koşan bu uygulama ile kullanıcılar hayallerindeki kahvaltıyı hazırlamakla meşgulken ekrana dokunmalarına gerek kalmadan sadece verecekleri sesli komutlarla yemeklerini hazırlamış oldular..

Kahvaltı severler, videolarda ‘başlat’, ‘durdur’, ‘ileri / geri sar’, tariflerde ise ‘aşağıya / yukarıya kaydır’ sesli komutlarla video ve tarifleri sesle yönetti.

“Sesli Komut” projesi başarısını ödüller ile taçlandırıyor

Yemek pişirme keyfini teknoloji ile buluşturarak kullanıcılarına ilham verici projeler sunan Yemek.com, “Sesli Komut” projesi ile bu yıl içinde ulusal ve uluslararası platformlarda toplam 9 ödüle layık görüldü.

Proje; Social Media Awards Turkey’de “Jüri Ödülleri Yeni Teknolojilerin Kullanımı” kategorisinde, Martech Awards’ta “İçerik Pazarlamasında En İyi Teknoloji Kullanımı” ve “Online Mecralarda En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde ödül aldı.

Proje ayrıca; Smarties Türkiye Ödülleri’nde “Mobile Audio” kategorisinde gümüş ödülün sahibi olurken, Smarties EMEA Bölgesel Ödülleri’nde “Mobile Audio” kategorisinde Altın, “İnovasyon” kategorisinde Gümüş ve “Brand Awareness” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu. Proje, Smarties Global Ödülleri’nde ise Bronz ödüle layık görüldü.

Yemek.com hakkında:

2014 yılında yayına giren Yemek.com, Türk mutfağının klasikleşmiş yemeklerinin püf noktalarından keşfedilmeyi bekleyen mekanlara, liste şeklinde oluşturulmuş eğlenceli konulardan en yeni yemek trendlerine kadar farklı birçok iştah açıcı içeriği bir araya getiriyor. Her ay 15 milyon tekil ziyaretçiye, 40 milyon sayfa gösterimine ve 31 milyon video izlenmesine ulaşan Yemek.com, 1,6 milyon Facebook fanı ve toplamda 2 milyona yakın sosyal medya kullanıcısı tarafından takip ediliyor. Bütün içerik ve video prodüksiyonunu kendi uzman ekibiyle yapan site, markalarla işbirlikleri dahilinde de yemek tarifleri, videolar ve projeler geliştiriyor. Aynı zamanda Urban Picnic gibi yemek festivalleri düzenleyerek, yemekle duygusal bağı olan kişilerle yüz yüze bir araya geliyor. Yemeksepeti’nin sahip olduğu deneyimle hayata geçen Yemek.com, Türkiye’de yemekle özdeşleşmiş en kapsamlı internet mecrası olmayı hedefliyor.

 

Loading

Paylaş :

Comment here