Haberler

Efsane Ömür Yoğurt

Efsane Ömür Yoğurt ve Ömür Ayran, 27 yıl aradan sonra

Türkiye’nin 69 ilde 174 mağazasıyla en yaygın toptan marketi olarak faaliyet gösteren bizim toptan market, Türkiye’nini ilk ambalajlı yoğurdu olarak geçmişi 1933’e uzanan ve 27 yıl önce sektörden çekilen Ömür markasını yeniden tüketicilerle buluşturdu. Yerli, lezzetli, besleyici ve güvenilir ürünleriyle faaliyet gösterdiği dönemde efsane olan Ömür markası, Bizim Toptan tarafından Ömür Yoğurt ve Ömür Ayran olarak piyasaya sunuldu.

Yüksek yağ ve protein oranına sahip, son teknolojiyle üretilen lezzetli Ömür Yoğurt ve Ömür Ayran, öncelikli olarak Anadolu yakası’ndaki 13 bizim toptan mağazasında ve 21 seç bayisinde satışa sunuldu. Ömür tam yağlı yoğurt 2,5 kg, Ömür Yarım Yağlı Yoğurt 9 kg seçenekleriyle; Ömür Tam Yağlı Ayran ise 170 ml, 285 ml ve 1,5 litrelik ambalajlarında satılıyor.

Ömür, ilklerin markası

Ömür Yoğurt ve gıda sanayi anonim şirketi, 1933 senesinde Fikret Yüzatlı tarafından kuruldu. Ömür markasıyla Türkiye’de ilk ambalajlı yoğurt, ilk meyveli ve light yoğurt, ilk bebe yoğurdu, ilk bardak ayran, ilk cam şişede pastörize süt, marketlerde satılan ilk sütlü tatlı üretildi. Ömür ayrıca arıtma tesisi kuran ve reklam veren ilk yoğurt markası oldu.

Loading

Zerrin Özcan
Latest posts by Zerrin Özcan (see all)
Paylaş :

Comment here