Kategori Dışı

Perakende sektörünün ‘Ortakakılı’ buluşuyor

Perakende sektörünün ‘Ortakakılı’ buluşuyor

Ortakalan tarafından gerçekleştirilecek Ortakakıl 2020 Konferansı,  2 – 6 Kasım tarihleri arasında her gün farklı konuları ele alarak online gerçekleşecek ve bir sanal fuarla desteklenecek

Perakende sektörünün tüm paydaşları, ‘Türk iş dünyasının Ortakalanı’nda beş günlük bir etkinlikle bir araya gelecek. Sadece Türkiye’den değil dünyanın her yerinden profesyonellerin katılacağı Ortakakıl 2020 Konferansı, bu sene online gerçekleşecek. Konferans perakende sektörü için Türkiye’de bir ilk olacak sanal fuarla desteklenecek.

70 konuşmacı, 50 oturum ve benzersiz bir konsept

2 – 6 Kasım arası her gün farklı bir ana başlıkta devam edecek Ortakakıl Konferansı ’nda 5 gün boyunca 20 ana oturum ve 30’un üzerinde özel oturum gerçekleştirilecek. 70’in üzerinde konuşmacıyı katılımcılarla buluşturacak online konferansı 4 moderatör yönlendirecek.

Konferans, 2 Kasım tarihinde Ortakakıl Kurucusu, Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Tüfekçi moderatörlüğünde  ‘Perakende Günü’ ile başlayacak.  İlk gün, perakende zincirlerinin üst düzey yöneticilerinin katılacağı oturumlar gerçekleştirilecek.

3 Kasım tarihinde, ekipman ve teknoloji alanındaki yöneticilerin ve kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek Perakende Teknolojileri Günü’nün moderatörü Ortakakıl Kurucusu ve Bilgi A.Ş. Genel Müdürü Orhan Ataç olacak.

4 Kasım’da hızlı tüketim sektöründeki gündem Erdal Tüfekçi moderasyonuyla FMCG Günü’nde mercek altına alınacak.

Coronavirüs sürecinin ardından dış ticaret hedefleri olan tüm sektör bileşenleri için daha da önemli bir konuma gelen Avrupa – Türk Etnik Pazarı, 5 Kasım’da moderasyonu Ortakakıl Yönetim Kurulu Üyesi ve Matvarlden CEO’su Muhittin Taylı tarafından yapılacak Etnik Pazar Günü’nde tüm yönleriyle tartışılacak.

Ortakakıl Konferansı 2020, geçtiğimiz yıl olduğu gibi perakende için yeni iş fikirlerini, genç girişimcilerin yenilikçi uygulamalarını da sektöre sunacak. 6 Kasım’daki Startup Günü’nün moderasyonunu Ortakakıl ve MarketYo Kurucusu Özer Fırat gerçekleştirilecek.
Ortakakıl Konferansı 2020’nin ana oturumları 2-6 Kasım tarihleri arasında her gün saat 16.00’da başlayacak ve 18.00’e kadar sürecek.
24 saat açık fuar ve her gün özel oturumlar

Türk perakendesinde bir ilk olacak Ortakalan Sanal Fuarı, sektörün önde gelen firmaların katılımıyla B2B görüşmelerin merkezi olacak. Sanal fuar, 2 Kasım saat 09.00’dan itibaren 6 Kasım saat 19.00’a kadar 24 saat açık olacak.

Ortakakıl Konferansı 2020’de ana oturumların yanı sıra 30’un üzerinde özel oturum gerçekleştirilecek.  Özel oturumlar 2-6 Kasım tarihleri arasında her gün saat 10.00’da başlayacak ve 16.00’a kadar sürecek.

‘’Dolu dolu bir programla değişime öncülük yapıyoruz’’

Ortakalan’ın Kurucusu Babür Akyol, bu yıl benzersiz bir konseptle gerçekleştirilecek Ortakakıl Konferansı ile ilgili şunları kaydetti:

Ortakakıl 2020 Konferansı bu yıl çok renkli, çok katmanlı benzersiz bir gündem yaratacak. Bunu yaparken sektörde birçok ilki gerçekleştirecek. Uluslararası katılıma açık olması, bir sanal fuar ile eşzamanlı gerçekleşmesi, online olması ve beş günlük dolu dolu bir program sunması ile 2020 Konferansı sektörde iz bırakacak ve birçok değişime öncülük edecek. Katılım için ‘’Katılım Paketleri’’ ve ‘’Program’’ başlıklarını incelemenizi ve acele etmenizi öneririz. Katılım kontenjanı 3000 kişi ile sınırlıdır. 2 Kasım’da buluşmak dileğiyle…

Konferans katılımları için: www.ortakalan.org/etkinlikler

Loading

Paylaş :

Comment here