Teknoloji-Yazılım

Çözbim Son Dakika!

Tv’ler haberlerin de, altyazıların da, haber sitelerin de, magazin programların da “flash flash” yada “sondakika!” diye  başlayan spotları hepimiz biliriz, son dakika gelişmeleri hep böyle duyurulur.

İşletmelerde de aylık, haftalık, günlük hatta saatlik üretilen çeşitli raporlar vardır. Bu raporlar üretim raporu, finansal hareketler, stok hareketleri vb. gibi raporlardır. Firma sahipleri, yöneticiler bu raporlar doğrultusun da kararlar alırlar ve uygularlar. Bu tür raporların işletmelere katkısı  yadsınmaz boyuttadır, hatta sadece bu raporları üretmek, güncel tutmak adına bile personel çalıştıran işletmeler vardır.

Günün gelişen teknolojileri ve işletmelerin gereksinimleri doğrultusun da çözümler üreten Çözbim Yazılım da bu gereksinimi karşılamak üzere ürün portföyüne Çözbim Xsentius Mobil Portalını ekledi.

Çözbim Xsentius Mobil Portal, Xsentius Web Portal’ın mobil aygıtlar da kullanılacak şekilde optimize edilmiş, sadeleştirilmiş hali ve Patron Ekranı, Patron Sayfası  da olarak da bilinen bir uygulama.

Bu portalın bilgileri, Çözbim Yemekçi MRP/ERP sistemimizdeki verilerin tercih edilen zaman aralığında otomatik olarak güncellenmesi ile oluşmaktadır. Telefon, Tablet, Tablet PC, PC ler de kısaca tüm aygıtlarda ve işletim sisteminde çalışmaktadır.

Çözbim Xsentius Mobil Portal, özellikle firma sahipleri ve benzer yetkideki  yöneticilerin kullanımı için tasarlandı.

Çözbim Xsentius Mobil Portal ile;

  • Son dakika finansal bilgilerini seçilen bir tarihe , seçilen tarihe kadar olan ve genel olarak alabilirsiniz
  • Son dakika finansal bilgilerini yine grafiksel olarak günlük ve aylık-yıllık olarak görüntüleyebilirsiniz
  • Cari hesap mizanlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Seçmiş olduğunuz Cari hesabın hesap hareketlerini inceleyebilirsiniz
  • Stok durumu özel olarak görüntüleyebilirsiniz
  • Stok analizlerini görebilirsiniz
  • Stok hareketlerini ve stok mizanını seçilen tarih aralığında inceleyebilirsiniz
  • Yardım & Parametreler bölümü ile yönetici şifresi, diğer kullanıcıların şifre ve yetki işlemleri yapılabilmektedir
  • Aynı şekilde yine Yardım & Parametreler bölümü ile portal kullanımına ilişkin kısa eğitim videolarını izleyebilirsiniz

 

Sürekli mobil halde olan  yada Yemekçi MRP/ERP üzerinde fazla detaya girmeden veya önüne rapor gelmesini beklemek istemeyen ve işletmesindeki tüm hareketleri takip etmek isteyen işletme sahipleri ve yöneticileri için “işletmenize ait son dakika bilgileri artık cebinizde!” diyebileceğimiz bir ürün oldu Çözbim Xsentius Mobil Portal. Sektöre hayırlı olsun…

 

Yeni yılın; kullanıcılarımıza, yemek sektörüne  ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, bol kazanç getirmesi dileklerimiz ile Çözbim Yazılım ailesi olarak mutlu yıllar dileriz.

Soykan ÖZÇELİK
Yazılım Geliştirici & Analist | soykanozcelik@cozbim.com.tr

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here