Mekanlar-Şefler

Kahve Harmanı, kahveye başka

Kahve Harmanı, kahveye başka bir boyut katıyor…

HARMAN…

Her ne kadar kuruluş tarihi 1976 yılı olarak gözükse de sektörde ki macera 1950’li yıllarda İstanbul sokaklarında başlıyor Harman için.
1950’li yıllarda kurucuları ve büyükleri Mustafa Ünver, babasıyla birlikte İstanbul sokaklarında sırtlarında çuvallarla leblebi satarken temellerini atıyor Harman’ın.
Bir gayesi var o yıllarda. Ardından 1976 yılında Tekirdağ’a gelerek bu gayesini gerçekleştiriyor ve bir dükkan açıyor. Harman Kuruyemiş faaliyete geçmiş oluyor….
1976 yılından itibaren kaliteden ödün vermeden sürekli gelişen Harman Kuruyemiş’in liderliğini 1990’lı yıllarda Mustafa Ünver’in oğulları Rıza Ünver ve Ahmet Ünver ele alarak, değişen şartlara ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak Harman Kuruyemiş’i büyüterek yerel bir marka haline getiriyor.
Hali hazırda imalat paketleme ve depo ünitesi ile beraber bir tane satış yeri olan Harman bünyesindeki çalışanları ile birlikte sektörde ve bölgede eşsiz bir hizmet ve kalite sunmaya devam etmektedir. http://www.kahveharmani.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Loading

admin
Paylaş :

Comment here