Haberler

Yemekmatik TAB Gıda Restoranlarında geçerli olacak

6 marka ve ülke çapındaki 1200’e yakın restoranıyla Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TAB Gıda, Türkiye’nin yerli yemek kartı Yemekmatik ile işbirliği gerçekleştirdi. Yapılan anlaşma ile Türkiye’nin bankacılık sisteminde geçen tek ve yerli yemek kartı Yemekmatik, 24 yıllık tecrübesiyle hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesindeki 6 ayrı markanın restoranlarında kullanılmaya başlandı.
Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TAB Gıda, Türkiye’nin yerli yemek kartı Yemekmatik ile uzun soluklu bir işbirliğini hayata geçirdi. Yapılan anlaşma ile Türkiye’nin bankacılık sisteminde geçen tek ve yerli yemek kartı Yemekmatik artık TAB Gıda çatısı altında yer alan Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Döner Stop® restoranlarında kullanılabilecek.
Banka POS’ları ve Bankalararası Kart Merkezi sistemlerinden geçtiği için güvenli bir altyapıya sahip olan Yemekmatik, personeline yemek kartı sunan işletmelerin ve kullanıcıların paralarının güvende olmasını sağlarken ayrıca kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamada banka kartı gibi işlev görüyor. Ön ödemeli ve çok bakiyeli bir kart olan Yemekmatik’te kullanıcılar sadece yemek ihtiyacı için değil, farklı alışveriş ihtiyaçları için de kartını kullanabiliyor.
Türkiye’nin en geniş kullanım ağına sahip yemek kartı
Yemekmatik Platformu, yeme-içme sektörünün anayasal yetki ve sorumluluk sahibi tek kuruluşu olan, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu’nun uzun çalışmalar sonunda alt yapısını oluşturduğu bir ürün. 130 bin üyeli bir federasyon tarafından desteklendiği için Türkiye’nin en geniş kullanım ağına sahip yemek kartı Yemekmatik, Türkiye’nin kalkınma modeli olarak “Yerli ve milli üretimi” benimsediği günümüzde, yeme-içme sektörüne ‘YERLİ’ damgasını vuran bir ürün olarak dikkat çekiyor.
TAB Gıda hakkında:
ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®veArby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®’i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 150’ye yakın Usta Dönerci® ve 5 Döner Stop® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

Loading

admin
Paylaş :

Comment here