ManşetÜrün Tanıtımı

Pernigotti’nin 159 yıllık çikolata ve dondurma

 

 Pernigotti’nin 159 yıllık çikolata ve dondurmaPernigotti’nin 159 yıllık çikolata ve dondurma üretimindeki deneyimi ve ustalığından doğan enfes dondurma Pernigotti IL Gelato, yenilenen görsel kimliği ve yepyeni sloganıyla yazı karşılıyor.

 Dondurma tutkunlarının vazgeçilmezi Pernigotti IL Gelato, neşe dolu kıpır kıpır bir yaza merhaba diyor. “Her Anın Neşesi” sloganı ve yaz ayının ruhunu yansıtan yeni görsel kimliğiyle yaza hızlı bir giriş yapan Pernigotti IL Gelato, birbirinden lezzetli enfes dondurmaları ile bu yazın her anına neşe katıyor. Sahilde güneşin batışını izlerken, iş yerinde serin bir mola vermek istediğinizde, okulda arkadaş sohbetlerinde dilediğiniz her yerde Pernigotti IL Gelato lezzetiyle size eşlik ediyor.

Doğallık, kalite ve lezzetten ödün vermeyenlerin de vazgeçilmezi olan Pernigotti IL Gelato’da doğal şeker ve gerçek çikolata kullanılıyor, glukoz, fruktoz şurubu ve trans yağ yer almıyor. İçeriğindeki vanilya, çilek, fındık benzeri tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Cup serisinde dondurmalara lezzet katan kakao ve meyvelerin en yüksek kalitelileri yetiştikleri ülkelerden geliyor. Madagaskar’ın vanilyası, Santo Domingo’nun kakaosu, Antep’in fıstığı ve İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası kullanılarak eşsiz Pernigotti IL Gelato lezzeti oluşturuluyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato; klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick, klasik, fındık, fıstık ve karamelli Cornet, vanilyalı, sütlü çikolatalı, bitter çikolatalı, Antep fıstıklı, bitter çikolata parçacıklı Cup çeşitleriyle lezzet tutkunlarına birçok seçenek sunuyor.

Alışkanlıklarınızı değiştirecek Pernigotti IL Gelato dondurmaları yazın sıcak günlerinde, kendinizi ödüllendirmek ve her anınıza neşe katmak istediğinizde keyifle tüketebilirsiniz.

 

Loading

Paylaş :

Comment here