ManşetÜrün Tanıtımı

“CAMDA ÇİKOLATA”

Paşabahçe  Mağazaların’dan Yeni Bir Deneyim;

        “CAMDA ÇİKOLATA”

Gelişen tüketici trendlerini ve beklentilerini yakından takip eden Paşabahçe Mağazaları, müşterilerine farklı bir deneyim sunmak ve farklı ihtiyaçlarını tek bir noktadan temin etmelerini sağlamak üzere “Camda Çikolata” ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. Paşabahçe Mağazaları’nın şık tasarıma sahip cam şekerlik ürünleri ve özel olarak üretilen çikolatalar “Camda Çikolata” serisi ile seçili mağazalarda tatlı severlerle buluşuyor.

08.05.2019 – Modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla yıllardır kalitesinden ödün vermeden tüketicilerle buluşan Paşabahçe Mağazaları, müşterilerine farklı bir deneyim sunmak üzere ilk adımını attı ve “Camda Çikolata” ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.

Müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek için; ihtiyaç duydukları tamamlayıcı ürünleri de sunarak; ihtiyaçlarının tamamını tek bir noktadan karşılamayı hedefleyen Paşabahçe Mağazaları Camda Çikolata ürünlerini seçili mağazalarda satışa sundu. Tüketicilerinin hediye seçimlerinde hayatını kolaylaştırmayı ve zamandan tasarruf etmelerini hedefleyen Paşabahçe Mağazaları; farklı ve özgün hediye seçenekleri ile Anneler Günü’nde de herkesi mağazalarına davet ediyor.

“Camda Çikolata” ürünlerini İstanbul’da; Akasya, Akmerkez, Caddebostan, İstanyepark, Kanyon, Teşvikiye, Tuzla, Zorlu, Ankara’da; Armada, Panora ve İzmir Mavibahçe olmak üzere 10 mağazada satışa sunan Paşabahçe Mağazaları, yenilikçi ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Anneler Günü’nü “Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile kutlayan Paşabahçe Mağazaları, Camda Çikolata ürünlerini de Anneler Günü için tatlı bir hediye alternatifi olarak müşterilerine sunuyor. Camda Çikolata ürünleri Anneler Günü’nde de şık sunumuyla tatlı anlarınıza eşlik edecek.

Camda Çikolata ürünlerini incelemek ve satın almak için sizleri de seçili Paşabahçe Mağazaları’na bekliyoruz.

Loading

Paylaş :

Comment here