Ürün Tanıtımı

Tchibo’dan

kahve tutkunlarına özel termoslar

 Kahve aşkı başka hiçbir aşka benzemez… Kahvesini gün boyu kahvesini yanından ayırmak istemeyenlerin olmazsa olmazı termoslar, farklı renk ve stilleriyle Tchibo’da kahve severleri bekliyor. Tchibo’nun “Kahve Aşkı Koleksiyonu”nda yer alan çelik, French Press’li ve bardak termoslar, canınızın çektiği her yerde kahve keyfinize eşlik ederek, tarzınıza renk katacak.

 Gerçek kahve severler için kahvenin aroması, kıvamı ve elbette tazeliği büyük önem taşır.  70 yıllık kahve uzmanı Tchibo, kahve keyfini her nereye giderse gitsin yanında götürenler için tasarladığı termoslarla kahve severlere hem yeni bir stil hem de kolaylık vaat ediyor.

Tchibo’nın “Kahve Aşkı Koleksiyonu”nda yer alan farklı renklerde Çelik Termoslar kahvesini taze ve sıcak tüketmek isteyenler için yalın bir tasarım sunuyor. Siyah ve pembe renk seçeneğiyle göz alan French Press Termos ise kahvenizi mug içerisinde demleyerek, aynı sıcaklıkta uzun süre muhafaza etmenize yardımcı olacak. Siyah ve beyaz iki renkte sunulan Bardaklı Termos ise pratik kullanımıyla parkta, evde ya da mola anlarında kahvenizi keyifle yudumlamanızı sağlayacak.

Tchibo’nun “Kahve Aşkı Koleksiyonu”nda yer alan rengarenk termosları, www.tchibo.com.tr  internet mağazasında, Tchibo mağazalarında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

Loading

admin
Paylaş :

Comment here