Kategori Dışı

Telegram 7. yaşını görüntülü

 

Kullanıcılarının uzun süredir beklediği benzersiz özellikleri ile WhatsApp dan sadece görüntülü görüşme hariç hemen her yönü ile üstün olan  Telegram görüntülü görüşme özelliğine kavuştu.

tgvideo

Telegram 2013 yılı Ağustos ayında, güvenli mesajlaşmaya odaklanan küçük bir uygulama olarak başladı ve o zamandan beri 400 milyondan fazla kullanıcısı olan bir platforma dönüştü. Telegram şu anda en çok indirilen 10 uygulamadan biri ve tüm dünyada aile ile bağlantıda kalmak, sınıf arkadaşlarıyla işbirliği yapmak ve iş arkadaşlarını koordine etmek için kullanılıyor ve bugün (14 Ağustos) 7ci yaşını kutluyor.

Telegram hiçbir zaman reklam almadı ve her zaman kullanıcılarının tavsiyesiyle uygulamayı geliştirdi. Güçlü ilkeler ve kalite özellikleri zaman göz doldurdu ve her zaman kullanıcı güvenliği ve mahremiyetini en önde tuttu ve bunu başardı. Bugün, hızlı ve güvenli görüntülü aramalar için uzun zamandır beklenen özelliklerden birini de kullanıma sundu.

Görüntülü Arama Nihayet Geldi

2020 yılı ve pandemi süreci yüz yüze iletişim ihtiyacının ve öneminin altını bir kez daha çizdi ve Telegram görüntülü aramaların alfa sürümü şimdilik Android için indirilebilir durumda ve en kısa sürede iOS’a da gelecek. Kişinizin profil sayfasından görüntülü arama başlatabilir ve sesli arama sırasında istediğiniz zaman görüntüyü açabilir veya kapatabilirsiniz. Telegram’daki diğer tüm video içerikleri gibi, görüntülü aramalar da resim içinde resim(PIP) modunu destekler, bu da göz temasını korurken sohbetlerin ve çoklu görevlerin arasında gezinmenizi sağlar.

tgv2

Tüm görüntülü aramalar sesli aramalar da olduğu gibi uçtan uca şifreleme ile korunmaktadır. Güvenli bağlantınızı onaylamak için, sizin ve sohbet ortağınız için ekranda gösterilen dört ifadeyi karşılaştırın. İfadeler eşleşirse aramanız, Telegram’ın Gizli Sohbetleri ve Sesli Aramalarında da kullanılan, zamana göre test edilmiş şifreleme ile %100 güvenlidir.

Android ve iOS uygulamaları yeniden üretilebilir yapılara sahip, böylece herkes
şifrelemeyi doğrulayabilir ve uygulamaların her güncellemede yayınlandığı aynı
açık kaynak kodunu kullandığını onaylayabilir.

Önümüzdeki aylarda grup görüntülü aramaları için de şu an çalışılıyor ve  görüntülü aramalar sonraki sürümlerde daha fazla özellik ve iyileştirme alacak. Ancak bu yıl ortası dönüm noktası için, ister diğer odada ister başka bir kıtada olun, size en yakın olanlarla birebir zamanın ve görüntülü ve güvenli görüşmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Başka neler var? Daha fazla hareketli ifadeler

Telegram doğum günü kutlamasına yardımcı olmak için yeni bir hareketli ifade grubu daha ekledi.

tgv3

Telegram kullanıcıları şimdiden yeni iyileştirmeleri ve grup görüşme özelliğini beklemeye başladı bile.

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here