AraştırmaManşetMekanlar-Şefler

‘En iyi Buz Otelleri ve İgloları’

 

Hotels.com’un derlediği ‘En iyi Buz Otelleri ve İgloları’ önerileriyle

 BU KIŞA ‘BUZ GİBİ BİR MOLA VERİN!’

Kasım ayının sonunda  vizyona giren favori buz animasyonunun devam filmi şerefine Hotels.com™, bu kış ‘buz gibi bir molanın’ keyfini çıkarmanız için dünyanın en iyi buz otelleri ve iglolarını kış tatili tutkunu seyahat severler için derledi. Soğuk sizi rahatsız etmiyorsa, eminiz siz de bu karlı maceraya katılmak isteyeceksiniz.

Icehotel, İsveç

İsveç’in Jukkasjärvi kasabasında 1989 yılında kurulan ve dünyanın ‘ilk buz oteli’ olan Icehotel’de kış; kar, buz ve ışıktan adeta bir sanat şöleni yaratmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen sanatçıların ellerinde her yıl yeniden hayat buluyor. Misafirler, konaklamaları boyunca aralarında köpek kızağı turu, Kuzey Işıkları safarisi ve kros kayağının da bulunduğu bir dizi etkinliğin keyfini çıkarıyor.

Icehotel, gecelik 1.044 TL’den* başlayan oda fiyatlarıyla hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 Villa Iglu, Finlandiya

Kuzey Finlandiya’da yer alan Villa Iglu, Ruka Kayak Bölgesine yakın bir konumda. Otel, yataklarının konforunda Kuzey Işıkları’nın keyfini çıkarmak isteyen konukları için cam duvarlı ve tavanlı cam bir iglodan ve sıcacık ahşap kulübelerden oluşuyor. Akşamları yemeğinizi otelin aralarında ren ve kanada geyiği de bulunan yerel etleri servis eden İsviçre tarzındaki Fondue restoranında yedikten sonra, açık sauna ve jakuzilerin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Villa Iglu, gecelik 446 TL’den* başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Igluhut, Finlandiya

Kendini tam anlamıyla kış doğasının kollarına bırakmak isteyenler için çok iyi bir tercih olan Igluhut; Güney Finlandiya bölgesindeki Espoo’da yer alıyor. Nuuksio Ren Geyiği Parkı’nın karlarla örtülü çam ağaçları arasında bulunan bu ağaç evlerde konuklar, konforlu ağaç evlerin odalarında ren geyiklerini besleyip fotoğraflarken, doğayla gerçekten bir bütün olmanın keyfini çıkarabiliyor.

Igluhut, gecelik 2,278 TL’den* başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

*Fiyatlara vergi ve masraflar dahil değildir. Odalar için verilen fiyatlar 18 Aralık 2019 tarihi itibariyle geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı –Geometry- mehtap.halici@geometry.com- Tel: 0850 460 60 10

 Hotels.com™ Hakkında

konaklama için rezervasyon yaptırmanın en ödüllü hali. Seyahat etmeyi gerçekten seviyoruz ve sizin de sevdiğinizi biliyoruz.  Bu nedenle bizimle rezervasyon yapmayı son derece kolay bir hale getidik. Dünyanın dört bir yanında yüz binlerce konaklama seçeneği ve 41 dilde 90 yerel site ile aradığınız her şey Hotels.com’da. Vegas’ta lüksün keyfini çıkarmak, Tayland’da ağaç evlerde kalmak, manzaraya bakan bir villa bulmak ve daha birçok şey tek bir tık uzaklığında.  Ayrıca “Ödül Kazandıran” sadakat programımız sayesinde uyurken Ödül gece* kazanıyor, Gizli Fiyatlardanᶧ yararlanarak tasarruf ediyorsunuz. Bundan daha iyi ne olabilir? Artık rezervasyonlar da ‘akıllı’. 25 milyonun üzerinde gerçek misafir görüşü ve 70 milyondan fazla kez indirilmiş, kullanımı kolay uygulama sayesinde aradığınız mükemmel yeri bulacağınızdan kuşkunuz olmasın.

© 2019 Hotels.com, LP. Her hakkı saklıdır. Hotels.com ve Hotels.com logosu, Hotels.com.LP’nin tescilli markasıdır. Diğer tüm markalar şahsi sahiplerinin mülkiyetindedir. CST #2083949-50

Loading

Paylaş :

Comment here