Haberler

Ambalaj Ay Yıldızları’ndan  GCA Tasarımlarına Dört Ödül Birden!

Ambalaj Ay Yıldızları’ndan  GCA Tasarımlarına Dört Ödül Birden!

GCA tasarımları Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ay Yıldızları Yarışması’nda dört ödüle birden layık görüldü. Tasarımı GCA tarafından yapılan Pürsu cam şişesi Altın ödülün sahibi olurken; GCA Abant su şişesi ve Taşkesti su şişesi ile bronz ödülün, Serel tahin pekmez kavanozu ile yetkinlik ödülünün sahibi oldu.

Yaratıcı bakış açısı, yenilikçi vizyonu, uzman tasarım ekibi ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli ürünü sunmayı hedefleyen GCA, her yıl aldığı ulusal ve uluslararası ödüllere bir altın iki bronz ve bir de yetkinlik ödülü ekledi.  Üretim kalitesinden, çevre duyarlılığına, tasarımda özgünlükten, maliyet ekonomisine kadar 13 kategoride 11 farklı kriterle değerlendirilen yarışmada 278 ambalaj yarıştı. GCA’nın müşterileriyle birlikte geliştirdiği Pürsu su şişesi, Abant su şişesi, Taşkesti su şişesi ve Serel tahin pekmez kavanozu ambalaj ürünleri ise gıda ve içecek alanında özgün yapıları ile öne çıkmayı başardı. Altın ödülü alan Pürsu su şişesi her biri birbirinden farklı kar tanelerinin şişe üzerindeki benzersiz kullanımı ve modern ve minimal formu ile göz doldurdu.

Ay Yıldızları Yarışması, WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) ve APF-Asian Packaging Federation (Asya Ambalaj Federasyonu) tarafından akredite edilmiş uluslararası arenada yetkinliğe ve geçerliliğe sahip Türkiye’deki tek ambalaj yarışmasıdır.

Kazananlar listesinin tamamına ulaşmak için tıklayınız.

GCA Designs Receives Four Awards from the Crescents and Stars for Packaging

GCA packaging designs received four distinct awards at the 9th Crescents and Stars for Packaging Awards, organized by the Turkish Packaging Manufacturers Association (ASD). While the glass bottle of Pürsu, designed by GCA, was granted with the Gold award; GCA Abant water bottle and Taşkesti water bottle designs were granted with the Bronze award, and Serel tahini molasses jar was granted with the Competency award.

In its continuing effort to offer customers the best products and the highest quality with a creative mindset, innovative vision and expert design team, GCA added one Gold, two Bronze, and one Competency awards to the many national and international awards it receives each year.  Applications to the competition totaled 278 packages from 13 different categories. These were evaluated under 11 criteria including production quality, environmental sustainability, uniqueness of design, and cost effectiveness. Developed by GCA in collaboration with its customers, Pürsu, Abant, and Taşkesti water bottles and the Serel tahini-molasses jar stood out in the food and beverage category with their authentic structures. The Gold Award-winning Pürsu water bottle made a strong impression with its modern and minimal form, and its unique use of snowflakes.

The Crescents and Stars for Packaging Awards is the only internationally recognized packaging competition in Turkey that is accredited by the World Packaging Organization (WPO) and the Asian Packaging Federation (APF).

Please click here for the full list of winners.

 

Loading

Zerrin Özcan
Latest posts by Zerrin Özcan (see all)
Paylaş :

Comment here