Teknoloji-Yazılım

Çift Bantlı Mercusys Wi-Fi Sinyal Genişletici Satışa Sunuldu

 TP-Link’in ‘bütçe dostu’ alt ağ markası Mercusys’in AC standardında ve çift bantlı Wi-Fi sinyal genişleticisi ME30, satışa sunuldu. 

22 Kasım 2022 – TP-Link’in ‘bütçe dostu’ ağ markası Mercusys’in ürün portföyü genişliyor. Günümüzde pek çok evin ortak sorunu olan Wi-Fi sinyallerinin evin her yerine yeterince güçlü ulaşamamasına en uygun çözüm olan sinyal genişleticilere yeni bir model ekleyen Mercusys, bu kez AC standardında, çift bantlı bir modeli satışa sundu.

Mercusys ME30 model Wi-Fi sinyal genişletici, diğer Mercusys modelleri gibi kolayca kurulup kullanılan bir ürün. Wi-Fi ölü bölge sorunu yaşayan ve daha hızlı bağlantı ve yeni teknolojili çözüm arayanlara uygun olan ME30, çift bant desteği sayesinde farklı uygulamaları iki bant arasında dağıtarak ağ tıkanıklığını da engelliyor.

Wi-Fi Sinyallerini Daha Geniş Alana Yaymak İçin

Mercusys ME30, ayarlanabilir yüksek kazançlı antenleri sayesinde Wi-Fi kapsama alanını kolayca genişletiyor. Prize takılarak kullanılan ürün, yönlendirici ya da modemden aldığı sinyalleri evin diğer bölümüne yüksek hızda iletiyor. Böylece, Wi-Fi ölü bölge sorunu kolayca ortadan kalkıyor; evin her yerinde internet keyfi yaşanıyor.

Çift bantta toplam 1200 Mbps’ye varan hızlara sahip olan ürün, 4K video, online oyun gibi uygulamaları sorunsuzca yapmayı sağlıyor. Ağın en yüksek hızda çalışmasını sağlayabilmek için ‘Uyarlanmış Yol Seçimi’ özelliğine sahip olan Mercusys ME30, veriler için en iyi bandı ve yolu akıllıca seçiyor; ağ verimliliğini yüksek tutuyor.

Kurulumu son derece kolay olan sinyal genişletici, üzerinde yer alan WPS tuşu sayesinde kolayca modem/router ile eşleşip çalışır hale geliyor. Bu eşleşmeden sonra Akıllı Sinyal Göstergesiyle evde en uygun yere cihaz konumlandırılıyor ve Wi-Fi sinyal sorunu çözülmüş oluyor.

Mercusys ME30, aynı zamanda bir access point (erişim noktası) özelliğine de sahip. Üzerinde yer alan Ethernet girişine PC, IPTV, oyun konsolu gibi cihazlar bağlanabiliyor. Tüm bu gelişmiş özelliklere karşın ME30 da diğer Mercusys modelleri gibi bütçe dostu. Ürünün şu an tavsiye edilen fiyatı KDV dahil 299 TL.(BDS)

Ayrıntılı bilgi için: https://www.mercusys.com/tr/product/details/me30/#overview

 Mercusys Hakkında

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here