Manşet

Yusuf YARAR “Hedefimiz, sektöründe REFERANS gösterilen tek firma olmak.”

 

Yusuf YARAR “Hedefimiz, sektöründe REFERANS gösterilen tek firma olmak.”

Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Referans Catering, kullandığı robotik teknoloji sayesinde el değmeden yapılan yemekleri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Yemekder Yönetim Kurulu Başkanı Engin GÜNER(Tama Mutfak), Başkan Yardımcısı Rıza Akkaya (Külsan A.Ş),Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin ARAL(Çözbim Yazılım), Dursun ARIK (Yemekder Genel Sekreteri ve Catering Guide Yayın Yönetmeni).Zerrin ÖZCAN (Catering Guide Reklam Yönetmeni)’dan oluşan heyet Begüm Referans Catering ’i ziyaret etti.

Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarar “Gıda güvenliği ve kaliteli hizmetin her aşamasını en üst düzeye çıkarmayı, sürekliliğini sağlamayı ve tek güvenilir firma haline gelmeyi, müşterilerimizle işbirliği kurarak talep ve beklentilerinde çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. 25 yıldır sektördeyiz. Bin 100 çalışanımızın her biri gücümüze güç katıyor.Her kademede yetkin ve eğitimli bir kadroya sahibiz.”dedi. Yarar, ‘’7 bin 500 metrekarelik alanda, günlük 150 bin kapasiteli fabrikamızla müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz. Geleneksel mutfak lezzetlerine sahip çıkarak, insanların sağlığını önemsiyoruz. Tüm dünyanın zor bir sınavdan geçtiği bu günlerde bizler gücümüze inanıyor, duruşumuzdan taviz vermeden tamamen yerli sermayeyle ülke ekonomisine katma değer sağlıyoruz” diye konuştu.

‘COVID BELGELİ’ İLK CATERİNG FİRMASI

Şirket adına daha büyük hayallerinin olduğuna işaret eden Yarar, değişen dünyaya göre çalışmalarına yön verdiklerini kaydetti. Değişimle birlikte roller ve sorumlulukların da farklılaştığına vurgu yapan Yusuf Yarar, şöyle devam etti: ‘’Amaç artık para kazanmak ya da kâr elde etmek değil, şirketlerin toplumsal sorumluluklarını doğru bir şekilde yerine getirmek. Firma olarak kurumsal beslenme sektörüne hizmet ederken, insan sağlığını önemseyerek tüm faaliyetlerimizde üstün kalite yaklaşımını ön planda tutuyoruz. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından güvenli üretimimizin tescillendiği ‘Covid Belgesi’ alan ve ülke çapında hijyen kalitesini ön plana çıkaran ilk firmayız.”

Ziyaret sonrasında görüşlerini açıklayan YEMEKDER Yönetim Kurulu Başkanı Engin GÜNER, Referans Catering tesislerinden çok etkilendiklerini belirti. GÜNER “her yemek firması bu tesisi mutlaka görmeli” dedi

Loading

Paylaş :

Comment here