Haberler

Korkmaz yarım asrı geride bıraktı:

 

  1. yılında bayileri ile Antalya’da bir araya geldi

 Dünyanın önde gelen Türk markaları arasında yer alan Korkmaz, geleneksel olarak düzenlediği Bayi Toplantısı’nın 7.sinde Antalya’da iş ortaklarıyla bir araya geldi. Türkiye genelindeki bayi ve satış ekibinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Korkmaz, 50.yılını kutladı.

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz,  8-13 Mart tarihleri arasında Antalya’da 7. Bayi Toplantısını gerçekleştirdi. Sektörde bu yıl yarım asırı geride bırakan Korkmaz, iş ortaklarıyla birlikte 50.yaşını kutladı.

Satış ekiplerinin ağırlandığı organizasyonun ilk yarısında; değerlendirme toplantılarıyla birlikte yeni ürünler tanıtıldı, yüksek satış gerçekleştiren ekipler ödüllendirildi. Organizasyonun bayilere yönelik diğer bölümünde ise; geçtiğimiz yılın sektör araştırmaları bayilere anlatıldı, sektör ve genel çalışmalar hakkında bilgi verildi. Yeni ürünler de detaylı olarak incelendi.

Korkmaz’ın 50.yılının kutlandığı bayi toplantısında Korkmaz Ceo’su Kerim Korkmaz, satış ekibine ve bayilere özel bir sunum yaptı. Sunum sonunda ise markanın günümüze uzanan başarı öyküsü özel bir filmle davetlilere izletildi.

Loading

Paylaş :

Comment here