Kadın-Moda

Ayağımızı Evimize Göre Uzatalım! Modalife’tan Midi Düğün Paketleri

Tasarımdan üretime, satıştan teslimat ve teslimat sonrasına dek tüm süreçlerde tüketicinin yanında olan Modalife, yeni evlenecek çiftler için muhteşem bir kampanya sunuyor: “Midi Düğün Paketleri”. Toplam 22 farklı midi düğün paketinden dilediğinizi seçerek hem fiyat avantajlarından yararlanabilir, hem de ihtiyacınızdan fazla ürün satın almayarak evinizde sade bir konfor yakalayabilirsiniz.

”Türkiye’nin Düğün Paketçisi” sloganını gururla taşıyan Modalife, 22 farklı “Midi Düğün Paketi” kampanyasıyla da farkını ortaya koyuyor. 3+2+1 koltuk takımı, masa, 4 adet sandalye, konsol, konsol aynası, 6 kapaklı gardırop, şifonyer, şifonyer aynası, 2 adet komodinden oluşan “Midi Düğün Paketleri”, 18 bin 990 TL’den başlıyor. Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel “Her ihtiyacı karşılayan ekonomik paketlere tüketici avantajı sunan muhteşem bir alternatif” derken “Midi Düğün Paketleri”nin avantajlarını şöyle açıklıyor:

“Bu paketlerde yatak ve baza hediyesi yok ama yalnızca fiyat avantajlarıyla değil; daha minimal, sade dekorasyon stillerini tercih eden, yatak ve baza seçimini başka bir koleksiyondan seçmek isteyen çiftler için dört dörtlük bir fırsat… Yeni evlerinin ihtiyaçlarını temin ederken çok da ihtiyaç duyulmayan ya da ‘Sonra da alırız, şimdi gerek yok’ diyen çiftler, en trendy ve kaliteli koleksiyonların yer aldığı ‘Midi Düğün Paketleri’ne mutlaka göz gezdirmeli! Mağazaya gitmeden önce online bakmak veya satın almak isteyenlerin “https://www.modalife.com/kategori/midi-dugun-paketleri “ linkini tıklamaları yeterli… 22 farklı ‘Midi Düğün Paketi’ni yerinde görmek isteyen herkesi de mağazalarımıza ve Modalife AVM’lerine bekliyoruz.”

İsteyene Midi, İsteyene Standart Düğün Paketi

Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel, Modalife’ın “Standart Düğün Paketi”nin ise pek çok markadan daha zengin bir içerik sunduğunu vurguluyor:

“Konsol, konsol aynası, TV ünitesi, masa ve sandalye (altılı), iki üçlü koltuk ve berjer, altı kapaklı gardırop, yatak başlığı, şifonyer, şifonyer aynası, iki komodin ile birlikte yatak bazası da hediye. Diğer markaların düğün paketlerinde opsiyon olarak yer alan ürünler, Modalife’ta standart. Tam 19 parçalık, rekor bir sayıdan söz ediyoruz!”

Modalife’ın; 3+3+1 Koltuk Takımları, Köşe Mobilyaları, Yatak Setleri, Genç Odaları ve farklı ürünlerinde “Bahar FırsatI” devam ederken “Mobilyada Erken Rezervasyon” kampanyası da büyük ilgi görüyor. Tüketici dostu fiyat politikası ile kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunan, Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, Bayramdan öncesi “1 Günde Teslimat” hizmetinin yanı sıra indirimli ürünleri ve düğün paketini hemen alan tüketiciler için satın alınan mobilya ve objeleri kendi depolarında bekletebiliyor, istenilen tarihte ve istenilen adrese teslimatın yapılmasını sağlıyor. “Mobilyada Erken Rezervasyon” fırsatını kaçırmayanlar ise henüz yeni evlerini kiralamamış, satın almamış ya da evleri için yeni mobilya seçiminde kararsız kalan çiftler! “Eşyaları seçtik, satın almak istiyoruz ama henüz evimizin nerede olacağına karar veremedik, nereye yerleştireceğiz?” derdi de böylelikle son buluyor. Bu hizmet de Modalife’ta ücretsiz çünkü eşyaların teslimat zamanına kadar “güvenle” kaldığı depolar da Modalife’a ait.

30’u aşkın deposu ve Türkiye’nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağı ile sektörün önde gelen mobilya markası Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 140’dan fazla mağazası ve web sitesinde (modalife.com), tüketicisine her zaman daha uygun fiyat avantajları sunuyor. “Erken Bahar Fırsatları” ve “Mobilyada Erken Rezervasyon”un ardından şimdi “Midi Düğün Paketleri” ile konuşulan Modalife, 2022 yılının en yeni ve trendy ürünlerinde de cazip fiyat avantajlarını, kredi kartına 9 taksit ve ING bankası iş birliğinde peşin fiyatına, vade farksız 36 aya kadar vadeli tüketici kredisi fırsatıyla destekliyor.

En yeni ürünler, görülmemiş fırsat ve kampanyalar için Modalife’ı takipte kalın! “modalife.com” da 7/24 hizmetinizde…

Loading

Paylaş :

Comment here