Fuar-Etkinlik

12-14 Temmuz 2023 tarihlerini takviminize not etmeyi unutmayın!

F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

Türkiye ekonomisi için önemli bir köprü oluşturan fuar, sektör ihracatında önemli paya sahip Avrupa, BDT, Kuzey Afrika ve Orta Doğu başta olmak üzere önemli sektör profesyonellerini buluşturdu. 

F İSTANBUL 2022 ÖNEMLİ BİR İŞ HACMİ YARATTI

Fuar, yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında sektördeki katma değerli ihracat yapan ve ilk defa yurt dışına ihracat yapacak zincir marketler ile buluşmak isteyen tüm üretici ve aracı firmalar için önemli bir kanal oluşturdu.

Avrupa, BDT, Kuzey Afrika ve Orta Doğu başta olmak üzere 96 ülkeden, 5500+ üzerinde profesyonel alıcının katılım gösterdiği fuar, 300+ üzerinde markayı temsil eden 268 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Fuara bu yıl 21 ülkeden firma stantla katılım yapmış olup, 10 ülkeden de milli katılımına ev sahipliği yaptı.

Fuara, Fransa, ABD, Rusya, Hollanda, İtalya, İsviçre, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Maldivler, Avustralya, Moldovya, Gürcistan, Avusturya, Ukrayna, Irak, İran, Afganistan, Endonezya, Hindistan, Libya, Pakistan, Ekvator, Özbekistan, Türkmenistan, Kenya, Ürdün, Mısır ve Sudan başta olmak üzere pek çok ülkeden katılım gerçekleşti.

 “TÜRES ÖZEL SAHNESİ” OTURUMLARIYLA SEKTÖR PROFESYONELLERİ BİR ARAYA GELDİ

Fuarın, resmi açılış konuşmalarını T.C. İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün ve SO Fuar Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Sofuoğlu gerçekleştirdi.
Fuar ile eş zamanlı olarak gerçekleşen TÜRES Özel Sahnesi oturumlarıyla sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Coca Cola İçecek Türkiye Pazarlama Araştırma Müdürü Sevi Sidar, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Yemeksepeti Market Genel Müdürü Bülent Dölek, Sultanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Yıldız, Simit Sarayı Onursal Başkanı Haluk Okutur, TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel ve ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz gibi sektörün önde gelen isimleri yer aldı.

F İSTANBUL 2023 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

40 ülkeden 1000’nin üzerinde gıda sanayi paydaşlarının ürünlerini sergileyeceği F İSTANBUL 2023 salon 2 ve 4’te Gıda ve İçecek Fuarı, salon 6 ve 7’de Gıda Ambalaj, Katkı Maddeleri ve Teknolojileri Fuarı, salon 5’te Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı ve salon 8’de Kuru & Sert Kabuklu Meyve ve Atıştırmalık Fuarı ile 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecektir.

12-14 Temmuz 2023 tarihlerini takviminize not etmeyi unutmayın!

Loading

Paylaş :

Comment here