Haberler

Sofra Compass Türkiye,  yemek aşkıyla şeflerini kutluyor

Dünyanın lider yemek ve destek hizmetler sağlayıcısı Compass Group,  şeflerine verdiği değeri göstermek ve motivasyon kazandırmak amacıyla her yıl kutladığı “Şef Takdir Haftası” vesilesiyle, bu yıl da “Yemek aşkıyla şeflerimizi kutluyoruz!” diyor.

Dünya çapında 600 bin çalışanı ile 45 ülkede faaliyet gösteren, 5,5 milyar öğün yıllık yemek üretim kapasitesine sahip olan dünyanın lider yemek ve destek hizmetler sağlayıcısı Compass Group PLC, her yıl Eylül ayının ikinci haftasını “Şef Takdir Haftası” olarak kutluyor. Grup, bu yıl 12-18 Eylül haftasında, Türkiye dahil bulunduğu ülkelerde, “yemek aşkıyla ekiplerimizi kutluyoruz” sloganıyla şeflerini desteklemeye davet ediyor.

Yemek sektöründe açık ara lider

Türkiye’de 1992’den beri faaliyet gösteren Sofra/Compass Grup’un, iş merkezleri, fabrikalar, eğitim kurumları ve sağlık kurumlarına sunduğu bakım, onarım, temizlik, güvenlik, çevre bakım gibi destek hizmetlerinin yanı sıra iş alanının büyük kısmını, toplu yemek sektöründe gösterdiği hizmetler oluşturuyor. Sofra, hizmet verdiği kuruluşların, kendi tesislerinde kurduğu mutfaklarında ve Türkiye genelinde 4 merkezi yemek üretim tesislerinde günde toplam 1,3 milyon öğün yemek üretimi gerçekleştiriyor. Toplu yemek sektöründe Türkiye’de lider durumda olan Sofra, 4 bine yakın farklı lokasyonda hizmet sağlıyor.

 “Kahraman şeflerimizle gurur duyuyoruz”

Şef Takdir Haftası vesilesiyle Sofra Türkiye’ye değer katan şeflerine şükranlarını dile getiren Sofra / Compass Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nihat Kartal “Sofra Compass Türkiye olarak faaliyet alanımızın büyük bir kısmını toplu yemek hizmetleri oluşturuyor. Hepimizi motive eden ortak paydamız ise her müşteriye; tutarlı, etik ve sürdürülebilir bir şekilde en iyi ve en verimli yemek hizmetini sunmamız. Ve mutfağımızın gizli kahramanları olan şeflerimiz, işlerine olan tutkuları ve özenleri sayesinde her zaman gurur kaynağımız olmaya devam ediyor. Türkiye’nin lider yemek sağlayıcısı firması olmamızın başlıca nedeni şeflerimizin mutfağa olan bağlılığı ve verdikleri önemdir. ‘Şef Takdir Haftası’ vesilesiyle şeflerimize, olağanüstü özverileri, yaratıcılıkları ve özenle hazırlanmış, lezzetli yemeklerle bizi birbirimize bağlama konusundaki tutkuları için müteşekkiriz. Yemeğin gücünü ve arkasındaki yetenekli insanları takdir ediyoruz” dedi.

 

https://sofragrup.com/

 

Loading

Paylaş :

Comment here