Fuar-Etkinlik

Masters Of Events By Ace Of M.I.C.E. Awards Yılında Yine Sektör Devlerini Buluşturdu

 

  Etkinlik ve turizm sektörünün en büyük ve görkemli buluşması 10. Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel ve Cosmos Theatre’da gerçekleşti. MICE sektörünün en başarılı projelerinin ödüllendirildiği etkinlik, sektör profesyonellerine 3 gün boyunca önemli bir deneyim yaşattı. Etkinlik sırasında 5 binden fazla B2B toplantı yapılması ve yeni işbirliklerinin temelinin atılması 2023 yılı için umut verdi.

 Etkinlik ve turizm sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak yıllardır sektör profesyonellerini buluşturan ve kurumsal satın alıcılar ile bir araya getiren Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards; 10. kez gerçekleşti.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel ve Cosmos Theatre ev sahipliğinde, Türk Hava Yolları ulaşım sponsorluğu, TÜRSAB stratejik partnerliği, Antalya Tanıtım Vakfı destekleri ve 70 ayrı firmanın katkılarıyla gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü. 10. yılını görkemli bir gala, MOE party ve ödül töreniyle taçlandıran Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards üç gün boyunca dünyadan ve Türkiye’den 400’den fazla kurumsal firma yöneticisini, turizm ve MICE profesyonelini Antalya’da bir araya getirdi. Pandemi sonrası yeniden atağa geçmeye hazırlanan ve turizm sektörünün en önemli unsurlarından biri olan M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congress, Events ) sektörünün bu gelenekselleşen buluşması, 2023 yılına ilişkin umutları canlandırdı.

5 BİNDEN FAZLA B2B TOPLANTI

İki gün boyunca 5 binden fazla B2B (Business to Business) toplantısı ve interaktif kaynaşma programları gerçekleşirken, turizm ve etkinlik sektörü temsilcileri ve kurumsal satın alıcılar arasında yeni iş birliklerinin temeli atıldı. Üç gün boyunca devam eden ve iş geliştirme toplantılarıyla sektörün iş hacmine katkıda bulunan etkinliğin sonunda Cosmos Theatre’da görkemli bir şekilde gerçekleşen Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards töreninde sektörün en iyileri ödüllendirildi. Ödül töreninde yaptığı konuşmada geçen yıl Antalya’da gerçekleşen organizasyonun başarısının ardından bu yıl yine turizmin başkentinde buluştuklarını belirten Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, bu yıl 10’uncu kez gerçekleşen Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards’ın gelenekselleşen yapısı ile önemli bir misyon edindiğine dikkat çekti.

 SEKTÖRÜN GELİŞİMİNİ DESTEKLİYORUZ

Kapsamlı bir program ile gerçekleşen organizasyon 29 Ekim’de Enbe Orkestrası eşliğinde Cumhuriyet Balosu ile başladı. Devamında Jolly MICE isim sponsorluğunda sahne performansları ve ışık şovları eşliğinde MOE party gerçekleşti. Finalde ise 500 davetlinin katıldığı ACE of MICE Awards yıllarca unutulmayacak dev sahne şovları ile etkinlik sektörünü ödüllendirdi. Verilen ödüllerin sektörün gelişimi açısından değerli olduğunu vurgulayan Ataman, şunları söyledi: “Turizm Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri, MICE da turizmin en önemli unsurlarından biri. Yurtiçi ve yurtdışından on binlerce profesyoneli 10 yıldır buluşturmak, iki yıldır da turizm başkentimiz Antalya’da bir araya getirmek bizim için çok zorlu, ancak bir o kadar da mutluluk verici bir çalışma. Bu organizasyon sırasında tarafları bir araya getirmek, sektörün gelişimi için fikir alışverişinde bulunmak, yeni iş birliklerine temel oluşturmak ve başarıyı alkışlamak bizim için çok kıymetli. Böyle gelenekselleşen organizasyonlar sektörü daha çok birbirine bağlıyor ve geleceğe ilişkin birlikte planlar yapılmasını sağlıyor. Burada iki gündür yaşanan gelişmeler sektör adına sevindirici ve çok umut verici oldu. Umuyoruz ki; Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te turizm ve M.I.C.E. Sektörü de çok istediğimiz o atılımı yapacak ve ülkemize olan katkısı artıracaktır. Bizler de sektörün gelişimini destekliyor ve bunun için çaba harcıyoruz.”

 ANA TEMA ‘CRUİSE GEMİLERİNDE MICE’ OLDU

Etkinlikte MSC Cruises, Celestyal Cruises ve Costa Cruises  gemilerinin ülke müdürleri birer konuşma yaparak Türkiye kalkışlı bir çok rota ve programı takvimine aldıklarını ve Turizm Medya Grubu iş birliği ile Cruise’da M.I.C.E. aktivitelerinin startını verdiklerini açıkladılar. Toplantı salonları ve etkinlik alt yapısına sahip bu gemilerde etkinlikler, lansmanlar ve teşvik toplantıları fark yaratılabilerek renkli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

MICE’IN EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl sektörü 10’uncu kez Nirvana Cosmopolitan Hotel’de buluşturan etkinlik, 31 Ekim akşamı Cosmos Theatre’da gerçekleşen gala gecesi ve ödül töreni ile sona erdi. Konuklarını kırmızı halı seremonisiyle karşılayan, 270 derecelik video mapping şovlar ve gala yemeğiyle süren Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards töreni, 500 kadar seçkin davetlinin katılımı ile görkemli bir şekilde gerçekleşti. Törende, M.I.C.E. Sektörünün en iyileri 16 ayrı kategoride verilen ödüllerin sahibi oldu. “9 yıldır gerçekleştirdiğimiz ACE of M.I.C.E. organizasyonunu Antalya’da bir üst noktaya taşıdık” diyen Ataman, şu bilgileri verdi: “Sektörümüzün büyümesine öncülük edeceğine inandığımız organizasyonumuz boyunca çok önemli markaları sektörle buluşturduk, yeni iş olanaklarına temel oluşturduk. Organizasyonumuzu M.I.C.E endüstrisinin Oscarları olan Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile taçlandırdık. Sektörün en iyi markalarını kurumsal şirketlerin etkinlik karar mercilerinden oluşan 97 kişilik jüri heyeti büyük bir özveriyle çalışarak belirledi.

 ACE of M.I.C.E. Awards büyük ödülü kazanan firmalar şunlar oldu:

 *Onur Ödülü – Korhan Alşan (Nirvana Hotels CEO)

*Onur Ödülü – Emre Menevşe (Türk Hava Yolları Yurt İçi Satış Başkanı)

*Başarı Ödülü-  B. Firuz Bağlıkaya (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı)

*Başarı Ödülü -9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlama Etkinliği

*Air France En İyi Etkinlik -Atölye Grup-One Vodafone Etkinliği

*En İyi Çıkış Yapan Etkinlik, Toplantı Yönetim Firması -Solo Event

*En İyi Gerilla  Etkinliği -Watsons Türkiye-Watsons’a Özel NYX Professional Make Up La Casa De Papel Koleksiyon Lansmanı

*En İyi Roadshow -Proset Event-Unilever Algida Mutluluk Korteji

*En İyi Çocuk Etkinliği -Kromozom-100bin Gülücük

*MSC Cruises En İyi Hibrit/Dijital Etkinlik -On Dokuz Organizasyon-2022 Toyota Strateji Toplantısı & Yeni Lexus NX Lansmanı

*En İyi Davet Etkinliği -Bu Event-Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü

*En İyi Incentive Etkinliği -On Dokuz Organizasyon-Toyota Bayi Toplantısı

*En İyi Etkinlik Prodüksiyonu-İmagina Productions-İstanbul Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Kutlaması

*En İyi Hibrit/Dijital Etkinlik Platformu-Modern Innova & Vemaker-Lexus NX Basın Lansmanı

*Polisan Kansai Boya En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi-Kromozom-100bin Gülücük

*Çelebi Havacılık Holding En İyi Lansman Etkinliği -Heymo ®️ The Experience Design Company-Dısney+ Türkiye Lansman Etkinliği

*En İyi Stant ve Etkinlik Alanı Tasarımı-Ek7 Event-Picanol Standı / İTM 2022 İstanbul

*En İyi Kültür & Sanat Etkinliği-Heymo ®️ The Experience Design Company-Ancient Futures Exhibition

*Portaxe En İyi Zirve -Manastır Event-Zirve 23 &23 Yetenek Derneği

*Denden Denizcilik En İyi Spor Etkinliği -Oksijen Etkinlik-Decathlon Mayfest

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here