Fuar-Etkinlik

Gıda Endüstrisinin En Güçlü Markaları Burada

FOTEG İSTANBUL Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, gıda işleme donanımı sağlayıcıları ile gıda üretim sektörü temsilcileri ve üst düzey yöneticilerinin en önemli buluşma noktası olarak sektörde varlığını sürdürüyor.

HKF Fuarcılık A.Ş. organizasyonu gıda işleme endüstrisi en büyük buluşması ve sektördeki benzersiz alıcı getirme potansiyeli ile bilinen FOTEG İSTANBUL 2023,  06-08 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin 4 ve 8. Salonlarında 16. kez kapılarını açacak.

FOTEG İSTANBUL, bu yıl SOSİAD, Soğutma Sanayi İş İnsanları Derneği , ETBİR ,Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği ve  ASÜDER,  Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği’nin desteği, sektör lideri pek çok firmanın katılımı ve eşsiz alıcılarla tüm sektörün önde gelen ticaret merkezi olmayı hedefliyor.

Foteg İstanbul 2023 bu yıl, HKF organizasyonu ile İstanbul Fuar Merkezinin 1,2 ve 3. Salonlarında düzenlenecek, tavukçuluk endüstrisinin dünyadaki en güçlü fuarı VIV Türkiye 2023 ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Ziyaretinizi Hemen planlayın,

Gıda endüstrisinin en güçlü firmalarıyla buluşmak için yaka kartınızı buradan hemen alın. Fuar sırasında oluşacak kayıt kuyruklarında beklemek zorunda kalmayın.

https://foteg.expoffs.com/online/

“Özel Alım Heyeti“ programı ile 35 ülkeden gelecek alıcılar katılımcılarla Buluşacak.

HKF Fuarcılık bünyesinde organize edilen, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya’daki gıda endüstrisinin en önemli alıcılarını barındıracak olan “Alım Heyeti”, fuarı 3 gün boyunca ziyaret ederek katılımcı firmalar ile birebir görüşmeler gerçekleştirecek.

ORTADOĞUKUZEY AFRİKAAVRUPAASYA
KatarTunusİtalyaRusya
KuveytLibyaArnavutlukKazakistan
BahreynCezayirKosovaÖzbekistan
LübnanFasBosnaGürcistan
Suudi ArabistanMısırSırbistanAzerbaycan
UmmanSudanMakedonyaTürkmenistan
FilistinKenyaBulgaristan 
Birleşik Arap Emirlikleri Yunanistan 
İran-Irak Romanya 
İsrail Moldova 
Ürdün  

Hızlı Rezervasyon / Sponsorluk için;

İletişim: Hande Çakıcı, Grup Satış Direktörü, hande@hkf-fairs.com

Foteg Istanbul is to boost its strength with the leading companies of food processing and packaging market

FOTEG ISTANBUL, organized by HKF Fuarcılık A.Ş. and known for its biggest meeting of the food processing industry and its potential to bring unique buyers in the sector, will be held between 06-08 July 2023 at the 4th and 8th Floor of the Istanbul Expo Center with the support of SOSIAD, Association of Refrigeration Industry and Business People, ETBİR, Red Meat Manufacturers and Producers Association , ASÜD, Packaged Milk and Dairy Products Manufacturers Association

This year the show will be held at the same time with VIV Turkey which will be held in Hall 1& 2 and 3. VIV Turkey has the distinction of being the second largest exhibition of the poultry industry in the World and organized by HKF trade Fairs under the license of VNU exhibitions.

Easy Access to top buyers of the  food market

Easily accessible from Turkey, Middle East, Eastern Europe, North Africa, we give professionals instant access to companies like yours, so you can connect and do business. So, if you want to be on their radar, talk to us about how we can create your perfect space on the floorplan.

Plan your visit now!

Take you badge from the link below, to avoid the long registration queues durin onsite

https://foteg.expoffs.com/online/

 

Top Buyers from 35 Countries with Buyer Delegation Program

15th FOTEG ISTANBUL welcomes Top Buyer Delegations, through an organization of HKF Fairs. The main purpose of the buyer delegation program is to hold B2B meetings with the exhibitors.

MIDDLE EASTNORTH AFRICAEUROPEASIA
QatarTunisiaItalyRussia
KuwaitLibyaAlbaniaKazakhstan
BahrainAlgeriaKosovoUzbekistan
LebonanFasBosniaAzerbaijan
Saudi ArabiaEygptSerbiaGeorgia
OmmanSudanMacedoniaTurkmenistan
PalastineKenyaBulgaria 
UAE Greece 
Iran-Iraq Moldova 
İsrael Romania 
Jordan   

 Easy Booking Options:   Hande Çakıcı ( hande@hkf-fairs.com  ) ,Group Fair Director

 

Loading

Paylaş :

Comment here