Mekanlar-Şefler

beIN GURME ekranlarının lezzet yolculuğunda “Ayın Şefi” Müge Ergül eşsiz tariflerle ekranda olacak!  

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’te beIN GURME ekranlarının lezzet yolculuğu “Ayın Şefi” programında en özel tarifleriyle Şef Müge Ergül ile devam ediyor. “Ayın Şefi” yeni bölümleriyle 2 Ağustos tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME kanalında izleyicilerle buluşacak.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, “Ayın Şefi” programında 2 Ağustos Çarşamba tarihinden itibaren Şef Müge Ergül’ü konuk ediyor. Hepsi alanlarında parlak başarılara imza atan ve mutfaklarında iddialı 7 farklı ekolden, 7 başarılı ve seçkin şefin yaz boyunca aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemekler sunmaya devam ettiği “Ayın Şefi” maratonunda bayrağı Şef Müge Ergül devralıyor.  Aşçılık eğitimine yurt dışında ve yurt dışında müthiş tecrübeler ekleyen Müge Ergül eşsiz tarifleriyle ekranlarda olacak.

En özel tarifler

Ekranın yaz sürprizlerinden “Ayın Şefi” programıyla her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicilere dünya mutfağından, yerel lezzetlere kadar gastronomik bir serüven yaşatmaya devam ediyor. En iddialı et yemeklerinden, vegan dostu özel sebzelere, “fine dining” akımının son trendlerinden, lezzetine doyamayacağınız tatlılara kadar birçok özel tarif aynı mutfakta izleyicilerle buluşuyor.

“Ayın Şefi” programının yeni bölümlerindeki şefi Müge Ergül, üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği bölümünde tamamladıktan sonra Mutfak Sanatları Akademisi’nde aşçılık eğitimi aldı. Ergül hem yurt içinde yurt dışında Gram Restoran, Lokanta Maya ve Londra’daki ünlü Ottolenghi gibi ünlü restoranlarda eşsiz deneyimler kazandı. Ergül, Londra’dan Türkiye’ye döndükten sonra “sürdürülebilir mutfak” anlayışıyla İstanbul’un en özel yeme/içme mekanlarından Sanayi 313’ü kurdu. Daha sonra Bebek’te Tutti isimli mekânı işleten ünlü şef halen çeşitli marka ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti veriyor.

2 Ağustos Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME’de yemek ve lezzet tutkunlarını ekrana bağlayacak “Ayın Şefi” programı beIN CONNECT ve TOD ekranlarında dilediğiniz zaman izlenebilecek.

 

Loading

Paylaş :

Comment here