Manşet

Metro Türkiye kendi markası Metro Chef güvencesiyle sunduğu dondurma çeşitlerine bir yenisini ekledi.

 

Kendi markası Metro Chef ile yazın vazgeçilmez lezzeti dondurma çeşitlerini raflarında sunan Metro Türkiye ürün gamına son olarak limonlu dondurma lezzetini ekliyor. Klasiklerden sade ve kakaolu dondurma başta olmak üzere kestaneliden tuzlu karamelliye, damla sakızlıdan Antep fıstıklıya, karaduttan frambuaza 11 farklı çeşidiyle dövme yöntemiyle hazırlanan Metro Chef dondurmalar koruyucu ve tatlandırıcı içermiyor. Metro Chef Dondurmalar sıcak yaz günlerini lezzetli bir serinliğe kavuştururken, hem ev mutfaklarının hem de profesyonel mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Ice cream

Serinleten etkisiyle dondurma, sıcak yaz mevsimin en çok tercih edilen lezzetlerinden. Yaklaşık 35 yıldır yarattığı çözümler ve kendi markalarıyla sunduğu lezzetlerle yeme içme sektörüne hizmet veren Metro Türkiye, farklı damak tatlarına uygun lezzetteki Metro Chef Dondurma çeşitleriyle de hem profesyonel mutfak şeflerinin hem de kendi mutfağının şefi olanların en büyük yardımcısı. İster tek başına ister en sevilen tatlılarla birlikte tüketilsin, 11 farklı lezzetteki Metro Chef Dondurma çeşitleri ile yaz günleri ayrı bir tat kazanacak!

Koruyucu ve Tatlandırıcı İçermiyor

Kestaneli, Belçika çikolatalı, kakaolu, karışık, karadutlu, frambuazlı, sade, damla sakızlı, Antep fıstıklı ve tatlı-tuzlu tadının buluşmasıyla ortaya çıkan tuzlu karamelli çeşitlerine son olarak yeni limon ferahlığını ekleyen Metro Chef Dondurma Ailesi, yöresel üretim teknikleri ile üretiliyor.  %50-65 arasında değişen süt oranıyla dikkat çeken bu özel lezzetlerin en büyük özelliklerinden biri de koruyucu ve tatlandırıcı içermemesi.  Dövme makinesi ile dövülerek hazırlanan Metro Chef Dondurma çeşitlerini 500 g ya da 1,7 kg olmak üzere iki farklı boy seçeneği ile tüm Metro Türkiye mağazalarında bulmak mümkün.

Şerbetli ve sütlü tatlıların yanına iyi bir eşlikçi olan Metro Chef Dondurma çeşitlerini, farklı topping soslarla lezzetlendirerek de tüketilebilirsiniz. Hem sizin hem de misafirleriniz için vazgeçilmez lezzetler sunan Metro Chef Dondurma Ailesi, sadece yazın değil yılın her mevsimi sofralarınızda yer almaya hazır.

Metro Türkiye Hakkında

Loading

Paylaş :

Comment here