Teknoloji-Yazılım

1987’den bugüne Çözbim Yazılım…

Çözbim Yazılım; 1987’de Otel, Emniyet, Camcı gibi modüller ile yazılım hayatına başladı. 2001’de lokomotif ürünümüz olan menüler, yemek maliyeti, reçete yapımı ile başlayan ve bugün mobil cihazlardan stok fişi, sipariş fişi, fatura kaydı, cari hesap mutabakatı vb işlemlerin yapılabildiği günlere geldi.

Çözbim Yazılım artık günümüz itibari ile; Çözbim Yemekçi MRP/ERP (Stok, Finans, Üretim, İnsan kaynakları, Teklif, Servis, Bütçe, e-Devlet Çözümleri…), xSentius Web Portal, Çözbim BOSS, Çözbim FoodRest Restaurant-Cafe, Çözbim POS, Çözbim YÜTASİS vb. modulleri ile komple bir çözüm paketi sunuyor.

Kısaca ürün ve modülleri tanıyalım.

Yemekçi MRP/ERP

Yemekçi MRP/ERP yazılımımız bir yemek firmasının ihtiyacı olan tüm modülleri barındırır. Bu modüller; Stok, Cari Hesap. Çek-senet, Üretim ve reçeteler, Satınalma ve sipariş. Fatura, Kasa, Personel, Servis takip,  Mönüler, Resmi muhasebe, Teklif, kar zarar analizlerinden oluşur.

Yemek üretimi yapan firmalar, pastaneler ve fırınlar için hazırlanmış; kullanımı kolay, içeriği geniş üretim programıdır. Firmanızda bulunan bütün birimlerin birbirleri ile haberdar olup koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayan bu yazılımda yapılacak herhangi bir hatanın herkes tarafından çok kısa sürede tespit edilip anında müdahale edilebilmesini sağlar.

Modüllerin hepsin de zengin raporlama seçenekleri bulunur. Modüllerin içeriğine uzunca giremiyoruz ancak internet sitemiz de detaylı bilgi bulunmaktadır. Kısacası şirketinizde bulunan her birimin yaşamış olduğu sıkıntıların çözümünü Çözbim Yemekçi MRP/ERP Sisteminde bulabilirsiniz.

Aral Entegre

Aral Entegre; Yemekçi MRP/ERP deki ticari modülleri içeren ancak Üretim, Reçete, Servis takip, Mönüler gibi modüllerin içinde olmadığı ticari hesap takip sistemidir.

Yüz Tanıma Sistemi

Yemekçi MRP/ERP ve Aral Entegre ile bütünleşik çalıştığı  gibi bağımsız olarak da çalışan Yüz Tanıma yazılımımızdır. Çeşitli amaçlar için kullanılabildiği gibi genellikle personel takibi ve devamında personel bordrolarının hazırlanmasında büyük kolaylık sağlar.

FoodRest Restaurant-Café

Yemekçi MRP/ERP verilerini kullanan ve tam onunla entegre olarak çalışan Restaurant-Café yazılımızdır. Dokunmatik ekranlarda siparişin ilk aşamasından hesap alımına kadar süreç takibi yapılabilir, zengin raporlar ile işletmenizin durumunu görebilirsiniz.

POS

Yemekçi MRP/ERP verilerini kullanır ve tıpkı FoodRest de olduğu gibi dokunmatik ekranlarda çalışır. Okul, yurt, kantin, manav, bakkal, market gibi işlletmelerde kullanılır. Zengin raporlar ile işletmenizin durumunu görebilirsiniz.

e-Devlet Uygulamaları

e-Devlet uygulamaları; e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-Irsaliye, e-Bildirge Yemekçi MRP/ERP ve Aral Entegre ile bütünleşik çalışır.

xSentius Web Portal

xSentius Web Portal, Çözbim Yemekçi MRP/ERP verilerini kullanarak firmanın müşterilerinin, satıcılarının, firma yöneticilerinin, firma içi kullanıcıların yetkileri doğrultusunda kullanabildiği bir ortam.

Müşteriler;

  • Menülerini görebilir, yemek değiştirebilir
  • Yemek sayı girişlerini yapabilirler
  • Sarf malzemesi siparişi girebilirler

Satıcılar;

  • Fiyatlarını güncelleyebilirler
  • Siparişlerinin takibini yapabilirler

Müşteri ve Satıcılar;

  • Cari hesap ekstrelerini görebilir
  • Online mutabakat yapabilir
  • Sisteme soru bırakabilirler

Fırma Yöneticileri-Kullanıcıları;

  • Alıcı ve Satıcıların Cari Hesap hareketlerini görebilir
  • Alıcı ve Satıcıların Hesap Mutabakatlarını görebilir
  • Alıcı ve Satıcıların Cari Hesap Mizanı görüntüleyebilir
  • Alıcıların Aylık Mönülerini görüntüleyebilir
  • Alıcıların sisteme girdiği Sarf Malzeme taleplerini görebilir
  • Alıcıların Günlük Sayılarını görüntüleyebilir
  • Satıcıların güncellediği Fiyatları görebilir
  • Satıcıların Siparişlerini görüntüleyebilir
  • Alıcı ve Satıcıların sisteme bıraktığı soruları görebilir yanıtlayabilir
  • Tüm Kullanıcıların hangi tarih ve saatte hangi module girdiğini, sayı değişikliği yaptığını, mönü değişikliği yaptığını, fiyat güncellediğini, müşteri ilişkilerine soru bıraktığını vb. görebilir

xSentius size; zamandan büyük tasarruf sağlar, ekonomik anlamda kazanç sağlar, müşteri ve satıcı memnuniyetini arttırır, işlerin takibi ve kontrolü daha kısa zamanda ve daha doğru yapılır, personel çalışma verimliliğini arttırır, kurumsal çalışmanın alt yapısı hazırlanmış olur.

Telefon, Tablet, Tablet PC, PC ler de kısaca tüm aygıtlarda ve işletim sisteminde çalışmaktadır.

Yıl sonuna doğru mobil uygulamamızı da yayınlamayı planlıyoruz.

BOSS

İşletmelerde de aylık, haftalık, günlük hatta saatlik üretilen çeşitli raporlar vardır. Bu raporlar üretim raporu, finansal hareketler, stok hareketleri vb. gibi raporlardır. Firma sahipleri, yöneticiler bu raporlar doğrultusun da kararlar alırlar ve uygularlar. Bu tür raporların işletmelere katkısı yadsınmaz boyuttadır, hatta sadece bu raporları üretmek, güncel tutmak adına bile personel çalıştıran işletmeler vardır.

BOSS isminden anlaşılacağı üzere firma sahipleri yada benzeri yetkilere sahip kişilerin kullanımına yönelik ve yukarıdaki ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmiş bir uygulama. Bu portalın bilgileri, Çözbim Yemekçi MRP/ERP sistemimizdeki verilerin tercih edilen zaman aralığında otomatik olarak güncellenmesi ile oluşmaktadır. Telefon, Tablet, Tablet PC, PC ler de kısaca tüm aygıtlarda ve işletim sisteminde çalışmaktadır.

Çözbim BOSS Mobil Portal ile;

  • Son dakika finansal bilgilerini seçilen bir tarihe, seçilen tarihe kadar olan ve genel olarak alabilirsiniz
  • Son dakika finansal bilgilerini yine grafiksel olarak günlük ve aylık-yıllık olarak görüntüleyebilirsiniz
  • Cari hesap mizanlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Seçmiş olduğunuz Cari hesabın hesap hareketlerini inceleyebilirsiniz
  • Stok durumu özel olarak görüntüleyebilirsiniz
  • Stok analizlerini görebilirsiniz
  • Stok hareketlerini ve stok mizanını seçilen tarih aralığında inceleyebilirsiniz
  • Yardım & Parametreler bölümü ile yönetici şifresi, diğer kullanıcıların şifre ve yetki işlemleri yapılabilmektedir
  • Aynı şekilde yine Yardım & Parametreler bölümü ile portal kullanımına ilişkin kısa eğitim videolarını izleyebilirsiniz

Sürekli mobil halde olan yada Yemekçi MRP/ERP üzerinde fazla detaya girmeden veya önüne rapor gelmesini beklemek istemeyen ve işletmesindeki tüm hareketleri takip etmek isteyen işletme sahipleri ve yöneticileri için “işletmenize ait son dakika bilgileri artık cebinizde!” diyebileceğimiz bir ürün Çözbim BOSS Mobil Portal.

Yıl sonuna doğru mobil uygulamamızı da yayınlamayı planlıyoruz.

El Terminali Yazılımı

Depo Giriş çıkışlarının barkodlu bir şekilde yapılabilmesini sağlar.

1987 den beri 32 yıllık süreçte kullanıcılarımıza onlarca çözüm odaklı işler ürettik, üretiyoruz.

Her zaman en iyi hizmeti vermeyi ve kullanıcı ihtiyaçlarını kolay, hızlı bir şekilde çözmeyi amaçlarız. Bizler için en önemlisi memnuniyettir. Bizimle çalışmış olan ve çalışmaya devam eden firmalarımıza müşteri gözüyle bakmayız. Bizimle çalışan firmaların her birini bizim aile bireylerimizden biri olarak görürüz. Bu bakış açısı ve bu yaklaşım hem bizim kendi işimizi zevkle yapmamızı hem de karşı tarafın sorunlarını çok daha hızlı çözebilmemizi sağlamaktadır.

Kalıcılığımızı buna ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimize borçluyuz ve bundan sonra da aynı kararlılıkla sektörde uzun süre kalıcı olmayı hedefliyoruz.

 

 

 

 

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here