Manşet

BCFOODLİNES Söyleşi…

1-BCFOODLİNES hakkında bilgi verir misiniz?  (Ne zaman nerede kuruldu? Kurucuları kimlerdir?

BC FOODLINES; gıda, makine ve metal imalat sektöründe faaliyet göstermekte olan Cüneyt KALKAN ve Burak ÇELİKTAŞ ortaklığıyla 2018 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin gıda makinelerinde dışa bağlılığıyla mücadele etme ve ihracatı arttırma motivasyonu ile müşterilerine kaliteli, standart ve hızlı üretim olanağı sağlayan sebze işleme makinelerini üretmektedir.

Ülkemizin modern dünyanın bir parçası olmasında pay sahibi olmak anlayışıyla hayatımıza daha sağlıklı, daha ergonomik, daha estetik, daha modern çözümler sunmaktayız.

2- Ürünleriniz hakkında bilgi verir misiniz? Kullanıcılara nasıl bir fayda / kolaylık sağlıyor?

Biz sebze ve meyve işleme makineleri ile insanların taze ve sağlıklı gıdaya en rahat şekilde ulaşmalarını istiyoruz. Hatlarımızda kullanılan yıkama, kurutma ve kesme makineleri ile konveyör ve platformları kendimiz üretiyor; dozajlama ve paketleme firmalarıyla partnerlik yapıyoruz.

Müşterilerimiz bizimle sebze işlemede yüksek kalite ve standardı yakalayarak daha hijyenik bir uygulama yaparken su tasarrufu yapıyor ve en önemlisi zaman kazanıyor.

3- Hedef kitleniz hangi sektörlerdir?

Makinelerimiz toplu yemek üretim firmaları, büyük mutfaklar, hızlı ve hazır gıda üretim tesisleri, oteller, havalimanları ve taze kesim firmalarında kullanılmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarını değerlendiriyor ve en uygun çözümlerle anahtar teslim projeler gerçekleştiriyoruz.

4- Teknik destek verme konusunda neler yapıyorsunuz? Ne kadar sürede destek verebiliyorsunuz?

Sunulan her ürün ve hizmette ‘koşulsuz müşteri memnuniyeti’ kavramını ilke edinerek yüksek mühendislik kalitesi ve ‘tam zamanında (JIT)’ değerler üretiyoruz.

Sistemlerimizin yıllarca sorunsuz ve minimum işletme giderleri ile işlevlerini yerine getirebilmesi için tüm sistemler gibi yıkama, kurutma ve kesme sistemleri de periyodik bakım ve kontrolleri gerektirmektedir.

Hizmet de süreklilik anlayışı ile oluşturulan servis ve bakım ağı ile Türkiye genelinde en geç 24 saat içinde her türlü arızaya müdahale edebilecek şekilde kalifiye elemanlardan oluşmuş mobilize ekipler ile 7 gün 24 saat boyunca hizmet sunmaktayız.

Loading

Paylaş :

Comment here