Manşet

Ertuğrul KILIÇ ile firmasını ve ürünlerini konuştuk

Isıya dayanıklı eldivenler üreten Kılıç Eldiven firma yöneticisi  Ertuğrul KILIÇ ile firma ve ürünlerini konuştuk.
Kılıç Eldiven hakkında bilgi verir misiniz? Ne zaman nerede kuruldu? (Kurucuları kimlerdir? )

  • Firmamız 1998 yılında İstanbul da Halis KILIÇ tarafından kurulan  KILIÇ TİCARET SAN.ELD. VE DERİ İŞ GÜV.MALZ.İMALATI olarak  hizmet vermeye başlamıştır.Deri eldivenlerde çin piyasası ile rekabet zorlaştığından ısıya dayanıklı eldivenler üretmeye başlamış 2005 yılında Salih KILIÇ tarafından KILIÇ ELDİVEN olarak cari değiştirmiş ve KILIÇ Marka tescilini almıştır.TSE  2005 Yılında yaygınlaşması itibari ile  TSE başvuru yapmış ve  iş güvenliği alanında  TSE EN407 belgesini ilk alan firma olmuştur, daha sonraki yıllarda ülkemizde CE sertifikası ön plana çıktığı için CE sertifikalarını  alınmıştır.2006  yılında ilk ihracatını Avrupa ya gerçekleştirmekte olup ağırlıklı olarak Kanserojen madde içermeyen muflon eldivenler ve kevlar eldiveni faal olarak üretime devam etmektedir.

Ürünleriniz hakkında bilgi verir misiniz? Kaç çeşit eldiven üretiyorsunuz?
Kullanıcılara nasıl bir fayda ve kolaylık sağlıyor?

  • Ağırlıklı olarak Isıya dayanıklı eldivenler üzerinde üretim gerçekleştirmekteyiz.Muflon ,kevlar ve deri eldiven olarak üretim yapmaktayız.Aslında üretmiş olduğumuz eldivenler kullanım alanına göre ve müşterinin isteği doğrultusunda değişmektedir.Asıl amacımız müşteri memnuniyetini sağlamak üründen memnun kalmaları için gereken özveri ile çalışıyoruz.

    Hedef kitleniz hangi sektörlerdir?

  • Hedef kitlemiz esasında ısıl işlemin olduğu her yer diyebiliriz. Örnek vermek gerekirse catering fabrikaları alüminyum,döküm,demir çelik ,makine üretim ve cam fabrikaları gibi ısı ile temas eden personellerin olduğu her yerde olmaya çalışıyoruz.
  • Gıda sektöründe müşteri genelde uygun fiyatı ürün istediği için tek parmak olarak

KL- 212,KL-213 ,KL-214 veya beş parmak olarak KL-231 ,KL-233 Muflon eldivenleri öneriyoruz ancak bazı fırınlarda ısı gerçek anlamda yüksek olduğu zaman Kevlar eldiven modellerinden tek Parmak de KL-512 beş parmak eldivende KL-535 Ürünlerini tavsiye ediyoruz.

2020 hedeflerinizi paylaşır mısınız?

  • Üretmiş olduğumuz ürünler her geçen gün talebini arttırmaktadır.2019 yılında firmamız 2018 yılına göre %45  İhracatını artırmış  ve yerel piyasa da  %33 lük bir büyüme gerçekleştirmiştir. 2020 yılındaki hedeflerimiz her yıl olduğu gibi ülkemizdeki ithalatı azaltıp ihracata artırmaya yöneliktir.İhracatımızda %50-55 lik bir büyüme bantlarına çıkmayı yerel piyasamızda da ithal eldivenler yerine yerli üretim eldivenlerin kullanımı artırarak %45-50 lik büyümeyi hedefliyoruz.

Bu keyifli sohbeti gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Loading

Paylaş :

Comment here