Mekanlar-Şefler

D-Resort Ayvalık …

D-Resort Ayvalık Gurme Lezzetlerini Olives ve Murat Reis Kitchen’da Sunuyor 

Ayvalık’ın oksijeni bol havasında, deniz ve ormanla bütünleşen keyifli atmosferinde misafirlerini ağırlayan D-Resort Ayvalık Murat Reis, yenilediği iki mekanı Olives ve Murat Reis Kitchen’da gurme lezzetleriyle unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. 

D-Resort Ayvalık Gurme Lezzetlerini Olives ve Murat Reis Kitchen

Keyifli bir tatilin yanı sıra, en üst hijyen ve güvenlik şartlarını sunmanın sorumluluğuyla hareket eden D-Resort Ayvalık Murat Reis, misafirlerine özgürce tatil yapma imkânı sunuyor. Kuzey Ege mutfak kültürünün ağırlıkta olduğu D-Resort Ayvalık Murat Reis, deniz manzaralı, büyüleyici ambiyansında, yenilenen Olives ve sahile uzanan Murat Reis Kitchen ile şimdiye kadar tattıklarınızın çok ötesinde mezelerini sunmaya devam ediyor.

Olives restoranında zeytinyağlı yöresel lezzetleri, Ege ve Yunan mezelerinin yanı sıra yine et ve balık yemeklerini set menü konseptiyle sunuyor. Denize sıfır konumdaki Murat Reis Kitchen ise öğle saatlerinde hafif yemekler ve atıştırmalıklarla; akşam menüsünde ise Akdeniz mutfağının seçme lezzetleri ve tümüyle yörenin ürünleriyle hazırlanarak özgün dokunuşlarla modernize edilen üç farklı menüyle hizmet veriyor. Ayrıca yörenin ilk ve tek sushi menüsünü deneyimleme imkânı da Murat Reis Kitchen da… Yörenin yabani otları ve yine yörenin koyunlarından elde edilen sütlerle yapılan karamelize koyun yoğurduyla servis edilen Cunda Kebabı ve Arap Saçlı Kuzu Güveci imza tatların sadece ikisi… Murat Reis Kitchen Bar da ise imza kokteyller eşliğinde bölgenin en güzel gün batımlarından birini deneyimleyebilirsiniz. Bu sezonun kokteyli ise “No 10 Special, Blighty” olarak ön plana çıkıyor.

Ayvalık’ın ruhunda misafirlerini gastronomik lezzetlerle güzel sofralarda buluşturan D-Resort Ayvalık, bu iki restoranı ile bölgenin damak çatlatanı olacak.

Loading

Paylaş :

Comment here