Mekanlar-Şefler

Butterfly Chocolate’ın En Yenisi: Tarhanoa

 

Çikolatada yenilikleri belirleyen ve keşfetmeye açık doğasıyla trendleri takip eden Butterfly Chocolate, Tarhanoa ile bir kez daha dikkat çekiyor!

 Artizan çikolatanın öncü markası Butterfly Chocolate, Tarhanoa ile bir yeniliğe daha imza atıyor. Binlerce yıllık Anadolu geleneğinin bir ürünü olan tarhanayı çikolatayla buluşturarak çikolataseverlere şaşırtan bir birliktelik sunuyor.

Tarhanoa, Anadolu insanının elleriyle ve sabırlı bir çalışmayla üretilen tarhana ile Butterfly Chocolate’ın eşsiz artizan çikolatasını bir araya getiriyor. Tarhanoa ile sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya yeni bir çikolata sunan Butterfly Chocolate, daha önce görülmemiş bir tat ile keşiflerine bir yenisini daha ekliyor.

Hiçbir katkı maddesi eklenmeden üretilen Tarhanoa, beyaz çikolatayı, Maraş tarhanası, kuşburnu ve frambuaz ile bir araya getiriyor. Tarhanoa, Butterfly Chocolate’tan dünyaya bir hediye.

Butterfly Chocolate, dünya trendlerini yakından takip eden ve keşfetmeye, öğrenmeye ve yenilenmeye hiç durmadan devam eden dinamik vizyonu ile çikolataseverlere lezzetli seçenekler sunmayı sürdürüyor.

Loading

Paylaş :

Comment here