Manşet

Gıda Güvenliği CNR Food İstanbul ile Güvene Alındı

 

Gıda Güvenliği CNR Food İstanbul ile Güvene Alındı

CNR Holding tarafından CNR Food İstanbul’un hazırlıkları sürerken, fuarlara verilen aradan sonra İstanbul’da organize edilen ilk büyük fuar CNR Beauty & Wellness Show’a, katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu. CNR’nin almış olduğu önlemler ise Türk fuarcılık sektörüne örnek gösterildi.

Sağlık Bakanlığı ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği tüm önlemleri yerine getiren CNR Holding, CNR Food İstanbul için fuar organizasyonlarında alınması gereken tedbirlerin tamamını yerine getirdi. Katılımcı ve ziyaretçilerin güvenlik ve sağlığı için sosyal mesafe düzenlemesinden yoğunluk kontrolüne, HES uygulaması, hijyen malzemeleri dağıtımı ve maske temininden giriş güvenliğine kadar gerekli olan tüm düzenlemeler yapıldı. Fuar ziyaretçileri bu sayede, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nin tamamen güvenli ve hijyenik ortamında,
istedikleri markalarla iş anlaşmaları yapma fırsatı bulabilecekler.

100’ün üzerinde ülkeden, 80 bini aşkın sektör profesyonelinin ziyaret edeceği CNR Food İstanbul, uzun soluklu anlaşmalarının imzalanacağı B2B iş görüşmelerine de ev sahipliği yapacak. Katılımcılarla tüm sağlık önlemlerinin alındığı ve özel olarak hazırlanan bölümlerde görüşecek olan alım heyetleri, CNR Food İstanbul ile eş zamanlı olarak düzenlenen “CNR Ambalaj Özel Bölümü ve Bayim Olur Musun?” fuarını da ziyaret etme fırsatı bulacak.

 

Loading

Paylaş :

Comment here