Kadın-Moda

Sephora Collectıon İle Doğayı Ve Cildinizi Koruyun  !

Sephora Collectıon İle Doğayı Ve Cildinizi Koruyun  !

İlham veren güzellik dünyasıyla Sephora Collection, doğal içerikleriyle eşsiz bir cilt bakımı sunuyor!
Kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi Sephora, ürünlerindeki doğal içerik ve ambalajıyla cildinizi olduğu kadar yaşadığımız dünyaya da gereken özeni gösteriyor. Zengin formülü ve anlaşılır uygulamalarıyla Sephora Collection, cilt bakımınızı en sevdiğiniz rutin haline getiriyor…

Koruyucu bir deneyim vaadeden koleksiyon, cildinizin her ihtiyacını önemsiyor. Her cilt tipine uygun temizleyiciler, renk eşitsizlikleriyle mücadele eden nemlendiriciler, cildin ihtiyacına cevap veren losyonlarla bakım şöleninize ortak oluyor. Geri dönüştürülebilir plastik şişesi ve yüzde 90 doğal içerikleriyle Sephora Collection cilt bakım ürünleri tutkunuz olacak!

Sephora Collection’a ait tüm cilt bakım ürünlerini www.sephora.com.tr ve Sephora mağazalarında keşfedin!

SEPHORA COLLECTION DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİCİ KİL MASKESİ

Cildi arındırmak ve matlaştırmak için çinko ve beyaz kil içeren Sephora Collection Kil Maskesi hedefine sivilce, yağlılık, gözenekleri alıyor.
Formulündeki doğal mineral kökenli çinko, cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olurken,kayadan elde edilen doğal mineral kökenli beyaz kil ise cildi matlaştırıyor. Ürün bu sayede uzun süreli temizlik hissi sağlıyor.

SEPHORA COLLECTION AYDINLATICI GÖZ KREMİ

Sephora Collection Aydınlatıcı Krem, göz çevresini nemlendiren, koyu halka, torbalanma ve yaşlanma işaretlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Formülündeki kafein torbalanmayı gidermeye yardımcı olurken, doğal kökenli hiyaluronik asit nemin tutulmasını arttıyor , Murfar bitki kabuğu özü ise cildin yaşlanma belirtilerini hedefliyor.

Yorgun ve bitkin görünümü azaltan göz kremi, cilt toleransı düşük olan hassas göz çevresi için de uygun…
SEPHORA COLLECTİON PARLAKLIK VEREN GECE MASKESİ

Sephora Collection Işıltılı Gece Maskesiyle, yeni güne parlak, dolgun ve  nemlendirilmiş bir ciltle uyanın…
İçeriğindeki glikolik asit ve hyalüronik asit, cildin matlaşması ve salgıların azalması konusunda cildi desteliyor. Su jel dokusuyla cildinizde eriyor ve siz uyurken cildinizin ihtiyaçlarını karşılıyor.

SEPHORA COLLECTION IŞILTI VEREN YÜZ SCRUBI

Volkanik kum ve marula yağıyla formüle edilen yüz peelingi, ciltteki ölü derileri arındırıyor ve cildin pürüzsüzleşmesi konusunda cildi destekliyor ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor.

Donukluk, eşitsizlik, kuruluk gibi endişeleri gidermeyi hedefleyen ürün, yüzde 97 oranında doğal içeriğiyle cildinizle de dost oluyor.

Loading

Paylaş :

Comment here