Mekanlar-Şefler

Kahve Dünyası Algötür şimdi de Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde

Kahve Dünyası Algötür’ün en yeni noktası, Beşiktaş’tan Ortaköy’e kadar uzanan Çırağan Caddesi üzerinde açıldı. İstanbul Avrupa yakasının, en güzel yürüyüş yollarından biri olan Çırağan Caddesi’nde bulunan Kahve Dünyası Algötür, farklı ve fit ürün alternatiflerinin yer aldığı özel konseptiyle şehrin dinamizmini yakalıyor.

Kahve Dünyası Algötür, artık Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde de hizmet veriyor. Yemyeşil ağaçlarla, şehrin en keyifli noktalarından birinde yer alan Kahve Dünyası Algötür Beşiktaş Çırağan Caddesi, misafirlerini özel ve sağlıklı lezzetlerin yer aldığı bir menüyle buluşturuyor. Kahve Dünyası Algötür Beşiktaş Çırağan Caddesi, misafirlerine fit lezzet kategorisinde yer alan Müsli, Granola, Poriç çeşitlerinin yanı sıra proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve özel karışımlardan oluşan No:1-6 Serisi’ni de sunuyor. Kolay içimi, ipeksi köpüğü ve zengin aromasıyla draft kahveleri de bulabileceğiniz Kahve Dünyası Algötür Beşiktaş Çırağan Caddesi, dondurmadan çikolataya Kahve Dünyası’nın en sevilen lezzetleriyle gününüzün daha güzel ve mutlu geçmesini sağlıyor.
Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullananlar, Hazır Al özelliği ile siparişlerini önceden vererek Kahve Dünyası Algötür Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde hiç sıra beklemiyor, siparişlerini anında teslim alıyor. Böylelikle yürüyüşüne keyifle devam edebiliyor.

Loading

Paylaş :

Comment here