HaberlerMekanlar-Şefler

Yeni Açilan Meze By The Sea Sunset Bar İle Sezonun Kalbi Six Senses Kaplankaya’da atıyor

Six Senses Kaplankaya, klasikleşen ikonik restoranlarına ek olarak,  yeni açılan Meze by The Sea restoranın Sunset Barı unutulmaz anları garantiliyor. Six Senses Kaplankaya’nın sevilen restoranları Sage and Sea, Meze by the Sea ve Wild Tyhme ve Anhinga by OD’da Ege, Akdeniz ve Asya mutfaklarının harmonisiyle hazırlanan menülerle gurme bir şölen yaşayan misafirler, gözalıcı manzaralar sunan Meze by The Sea restoranın Sunset Bar’ı imza kokteylleri, canlı müzik ve DJ performanslarla Six Senses Kaplankaya’da unutulmaz bir yaz geçirecek.

 Six Senses Kaplankaya, misafirlerini Ege Rüyasını paylaşmaya davet ediyor.  Yeni sezonda renkli ve dinamik bir tatil deneyimi için konuklarını her daim yeniliklerle karşılayan Six Senses Kaplankaya; ikonik Sage and Sea, Meze By the Sea ve Wild Thyme restoranda sunulan Ege ve Asya lezzetlerine ek olarak, yeni açılan Meze by The Sea restoranın Sunset Bar’da imza kokteyller ve canlı müzik eşliğinde unutulmaz gün batımlarına davet ediyor. Akşam yemeğinin ardından Meze Sunset Bar’da eğlence DJ performansları ile gece boyunca sürüyor.

Six Senses Kaplankaya’nın sevilen restoranı; Meze by the Sea yeni sezonda Executive Chef Özgür Bozgurt ve Chef Orçun İdiz yönetiminde Ege kültürünü yansıtan  spesiyallerini kendi yorumuyla harmanlayarak yeni bir bakış açısıyla misafirlerine sunuyor. Eat with Six Senses felsefesi ışığında Six Senses Kaplankaya’nın kendi organik bahçesinden hasat ettiği meyve ve sebzelerle hazırlanmış ayırt edici aromalara sahip mezeler, misafirlerin ayakları altına serilmiş görkemli Ege denizi manzarasıyla tüm duyulara hitap eden unutulmaz bir gurme deneyim yaşatıyor.

Yeni sezonda renkli ve dinamik bir tatil deneyimi için konuklarını her daim yeniliklerle karşılayan Six Senses Kaplankaya; doğal lezzetleri ve unutulmaz deneyimleri ile Bodrum’un en sofistike atmosferlerini misafirlerle paylaşıyor. Restoranlara ek olarak; sahip olduğu beş muhteşem koy ve plajlarda, başbaşa özel bir akşam yemeği deneyimi için “Destination Dinning” opsiyonu da sunan Six Senses Kaplankaya, tamamı taze ve yerel üreticilerden temin edilen ürünlerle hazırlanan lezzetli menüleri özel bir atmosferde misafirlerle buluşturuyor.

Sezonun bir diğer sürprizi olan deneyimli Şef ve Restoratör Osman Sezener’in gustosuyla hayata geçirilen Anhinga by OD Beach ve fine-dining restoran ise konukları bir Akdeniz Rüyasına davet ediyor. Anhinga by OD’a; Türkbükü- Six Senses Kaplankaya arasında karşılıklı sağlanan tekne seferleri ile Bodrum’dan 30 dakikada ulaşım sağlanıyor. Misafirlerinin konforunu her daim ön plana alan  Six Senses Kaplankaya, 15 Mayıs- 15 Haziran arasında haftada üç kez gerçekleştirilecek karşılıklı seferleri, 15 Haziran itibariyle her gün hayata geçirecek.

 

Loading

Paylaş :

Comment here