Mekanlar-Şefler

The Rıtz-Carlton, İstanbul’dan Aralık Ayına Özel Yeni Yıl Brunch’ı

The Rıtz-Carlton, İstanbul’dan Aralık Ayına Özel Yeni Yıl Brunch’ı

The Ritz-Carlton, İstanbul, şehir yeni bir yıla hazırlanırken tatlı telaşı ve yenilik hissini aralık ayı boyunca düzenleyeceği özel brunch ile yaşıyor. Pazar gününü geleneksel bir lezzet şölenine dönüştürmek isteyenler için hazırlanan brunch konsepti, Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini, doyumsuz bir İstanbul manzarası eşliğinde sunuyor.

Lezzet deneyimini üst boyutlara taşıyan The Ritz-Carlton, İstanbul; özel restoranı Atelier Real Food’da aralık ayı boyunca devam edecek olan brunch serilerine başlıyor. Adını zanaatkarların üretimlerini gerçekleştirdikleri yerden esinlenerek alan restoranın ev sahipliği yaptığı ve her pazar şehrin buluşma noktası olan brunch konsepti, 6-13-20-27 Aralık ve yeni yıla özel olarak da 3 Ocak tarihlerinde misafirlerini ağırlayacak.

Haftanın en rahat ve konforlu günü olan pazarı, İstanbul’un en güzel izlendiği lokasyonda, zengin, sofistike ve keyifli lezzetlerle geçirmek isteyenler, Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin hazırladığı ‘çiftlikyen masaya’ konseptli brunch’ında özel bir serüvene davet ediliyor.

Pek çok lezzetin hem göze hem damağa hitap ettiği brunch’ta birbirinden farklı ve ev yapımı ürünlerle donatılmış zengin şarküteriler, mandıradan en doğal haliyle sofraya taşınan farklı zevklere hitap eden süt ürünleri, taze meyve suları, ev yapımı ekmekler, ev yapımı makarnalar, pideler, Türk ve Akdeniz mutfaklarından seçme tatlılar yer alıyor. Aynı zamanda Meksika mutfağının sevilen lezzetlerine de yer verilen ‘Farm to Brunch’ta yerli üreticilerden sağlanan en doğal ürünlerle hazırlanmış avokado tost, quesadilla, ranchero tarzı yumurta çeşitleri ve taco gibi tatlar bulunuyor. Bu lezzetlere organik ‘mocktail’ler, smoothiler ve zengin içecek menüsü eşlik ediyor.

Sosyal mesafe koşullarına uygun bir şekilde ve kısıtlı sayıda ziyaretçi ile gerçekleşen brunch’lara pazarın dinginliğini ve yeni haftanın enerjisini yansıtan canlı müzik performansı eşlik ediyor.

Ailece unutulmaz bir deneyim yaşatan yeni yılın enerjisini hissettiren brunch, her hafta farklı temalarda hazırlanacak bir adet kokteyl dahil kişi başı 325 TL fiyatla sunuluyor. 06-12 yaş arasındaki minik misafirler %50 indirimden faydalanırken,6 yaş altındakiler ücretsiz olarak ağırlanıyor.

Yeni Yıl Brunch’ları aralık ayı boyunca her pazar 12.00 – 15.00 arasında ‘gerçek’ ve ‘doğal’ lezzet tutkunlarını bekliyor.

Loading

Paylaş :

Comment here