Mekanlar-Şefler

Mett Hotel & Beach Resort Bodrum,…

Mett Hotel & Beach Resort Bodrum, Soyut Empresyonist Sanatçı Betty Yaghı’nin Eserlerini Sergileyecek

Sunset Hospitality Group markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli METT Hotel & Beach Resort Bodrum, çalışmaları ile uluslararası sanat dünyasının dikkat çeken isimleri arasında yer alan Betty Yaghi’nin METT Bodrum’a özel hazırladığı eserlerini otelin sanat galerisinde 1 Temmuz itibariyle sergileyecek.

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels&Resorts’un geçen yaz Türkiye’de açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum’da B.Yaghi’nin eşsiz sanat eserlerini sergilemeye başlayarak, sanatseverleri ve misafirleri adeta bir sanat galerisine taşımaya başlamıştı. B.Yaghi’nin METT Bodrum’a özel ve özgü eserleri ayrıca Temmuz ayından itibaren sergilenecek.

 Etkileyici bir tarza sahip olan B.Yaghi’nin çalışmaları, Avustralya, Hong Kong, Miami, Kuveyt, Lübnan ve BAE gibi dünyanın dört bir yanındaki sanat meraklılarının ve koleksiyonerlerin evlerinin yanı sıra METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un Sanat Galerisini ve lobi alanını renklendiriyor.

B.Yaghi’nin eserleri, Jackson Pollock gibi Soyut-Dışavurumculuk ustalarının öncülüğünde bir konuya odaklanmaktan ziyade, 20. yüzyıl sanat akımının ‘kendi içinden geleni ifade etme’ konseptinden güçlü bir şekilde etkileniyor.

Birden fazla solo serginin yanı sıra, Basel İsviçre, Art Miami, Zona-Maco Mexico, Palm Beach Contemporary Show ve Paris Contemporary gibi dünyanın en büyük önde gelen sanat fuarlarında yer aldıktan sonra, B.Yaghi’nin eserleri uluslararası sanat pazarına girerek “anlamlı” ve “içinden çıkması zor” olarak kabul görüyor.

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’da sezon boyunca, değerli sanatçının eserleri Sanat Galerisi ve lobide sergilenmeye devam edecek.

www.mettsocialliving.com/bodrum

 METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM

 METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Ege’nin masmavi suları ile demir atan tekneler ve Güney kıyılarının keyfini çıkaranlar için benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor.

 Zarif ve özenle tasarlanan 72 oda, 31 adet suite loft ve villası ile METT Hotel&Beach Resort konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş teraslı loftların yanısıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness&Wellness merkezleri de bulunuyor.

Oteldeki, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor. Deniz kenarında, Bodrum atmosferinde sunulan provensal deneyimden modern İtalyan mutfağına kadar METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kentteki yeme-içme sahnesini yeniden şekillendiriyor.

METT Social Living Hakkında

METT Social Living yaşamın sunduğu güzellikleri kutlayan Akdeniz’in rüya gibi noktalarından modern minimalist tasarıma, telaşsız hizmet tarzından içten bir eğlenme arzusuna kadar tüm karakterinde Akdeniz’in sade ve neşeli yaşam tarzından ilham alan konaklama ve yeme-içme deneyimleri sunarken sosyal hayatı tüm bunların kalbine yerleştiren bir marka. www.mettsocialliving.com

METT’in Kökeni: METT’in en büyük ilham kaynağı, Akdeniz yaşamının basit, dengeli mutluluğudur. Yer aldığı konum, güneşin dünyanın başka hiçbir yerinde doğmadığı güzellikte doğduğu ve toprağın, kayaların, suyun ve bitki örtüsünün karışımı, her fırsatta kartpostal değerinde manzaralar yaratır. Tüm bu unsurlar METT’in görsel kimliğinde yer almaktadır. 

Sunset Hospitality Group Hakkında

2011 yılında kurulan Sunset Hospitality Group, uluslararası markalar ile gerçekleştirdiği iş birlikleri ve projeler ile, öncü restoran ve konaklama konseptleri geliştirerek dünya çapında benzersiz deneyimler sunan bir yatırım şirketidir. Benzersiz hizmet anlayışı ile yenilik ve kaliteye her zaman bağlı olan Sunset Hospitality Group bünyesinde, SUSHISAMBA, DRIFT Beach, Azure Beach, Ammos, Black Tap ve Luigia gibi markalar yer alıyor. www.sunsethospitality.com

Loading

Paylaş :

Comment here