Manşet

Halkbank esnaf kredisi erteleme için düğmeye basıldı.

 

 

Esnaf Destek Paketi adı ile toplam 25 bin liraya kadar yararlandırılan işletme kredisi, 36 ay vade ile kullandırılmıştı. Pandemi nedeniyle işletmelerin kapalı olması ve ödemelerde zorluk çekilmesi üzerine Halkbank esnaf kredisi erteleme kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitler ertelenecek. Peki, Halkbank esnaf kredisi erteleme nasıl yapılır, müracaat etmek gerekecek mi? İşte, o bilgiler

Halkbank esnaf kredisi erteleme için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya göre 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arasında ödenmesi gereken taksitler, ileri bir tarihe ertelenebilecek. Peki, Halkbank esnaf kredisi erteleme nasıl yapılır? İşte, merak edilen o bilgiler

HALKBANK ESNAF KREDİSİ ERTELEME NASIL YAPILIR?

Hazine destekli olarak tahsis edilen 25 bin liraya kadar limitli esnaf destek kredisi için erteleme süreci başladı. Erteleme süreci hakkında detaylar, ilerleyen günlerde Halkbank tarafından duyurulacak.

Ekonomik İstikrar Kalkanı düzenlemeleri kapsamında da Halkbank tarafından, nakit akışı sıkıntısı yaşayan esnaf ve sanatkarlara finansman imkanı sağlamak amacıyla Esnaf Destek Paketi adı altında “işletme kredisi” ve “esnaf kredi kartı” fırsatı getirilmişti.

Halkbank tarafından sağlanan krediler kapsamında yürürlüğe konulan, 25 bin liraya kadar limitli, 36 aya kadar vadeli, yıllık yüzde 4,5 faizli, 6 aya kadar ödemesiz dönem uygulanabilen Hazine faiz destekli işletme kredisinden binlerce  esnaf ve sanatkar yararlandı.

Loading

Paylaş :

Comment here