Kategori Dışı

GÖLBAŞI (Ankara)….

 

 

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yer alan parklardaki oyun ve spor gruplarını, oturma ve piknik alanlarını ekolojik dezenfektan su bazlı temizlik maddesi ile temizliyor.

Böylece çocuk ve yetişkinlerin günlük yaşamının bir parçası olan oyun ve spor gruplarının daha temiz ve hijyenik olması sağlanıyor.
Gölbaşı’nda her gün binlerce insanın hoşça vakit geçirmek için uğradığı parklar, çocukların da vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor.
Gölbaşı Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yer alan parklardaki oyun ve spor gruplarını su bazlı doğa ve çevre dostu kanserojen etkisi olmayan ekolojik dezenfektan ilacı ile temizliyor.
Böylece günlük yaşamda aktif olarak kullanılan alanların temizliği sağlanırken sıcak hava ile birlikte oluşabilecek enfeksiyon hastalıklarına karşı da mücadele ediliyor.
Özellikle yaz aylarında sıcak hava ile birlikte spor alanları ve çocuk oyun parklarında elden ele çeşitli mikroplar taşınabiliyor. Bu durum bulaşıcı hastalıkların çoğalması ve enfeksiyon hastalıklarına yakalanma riskini de beraberinde getiriyor. Bu nedenle parkların temizliğine ayrı bir önem veriliyor. Ekipler her gün binlerce çocuk ve yetişkinin hoşça vakit geçirmek amacıyla geldiği parkların hijyen ve temizliğini düzenli aralıklarla yapıyor.
FOTOĞRAFLI

Kaynak

Loading

Paylaş :

Comment here