Haberler

Atlas Copco Kompresör Tekniği “Harika İşyeri Sertifikası”nı aldı”

Çalışan Memnuniyetini Tescilledi

Atlas Copco Kompresör Tekniği, Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen “Harika İş Yeri Sertifikası”nın sahibi oldu. Sertifika, iş yeri kültürünün ve çalışanların memnuniyetlerinin de aralarında olduğu birçok faktörün uzun ve kapsamlı değerlendirilmesi sonucunda veriliyor.

Atlas Copco Kompresör Tekniği, dünyanın en prestijli işyeri değerlendirilmesi olarak kabul edilen Great Place to Work-Harika İş Yeri Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Great Place to Work® Enstitüsü, şirketleri; “Güvenilirlik”, “Saygı”, “Hakkaniyet”, “Gurur” ve “Takım Ruhu” başlıkları altında kapsamlı ve ayrıntılı bir değerlendirmeye tabi tutarken, sertifikayı bu değerlendirmeden geçerli not alanlara veriyor. Sertifika, bir yıl boyunca geçerli oluyor.

 Çalışanlarımızı dinlediğimiz bir kurum kültürümüz var

Great Place to Work sertifikasını almaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Atlas Copco Kompresör Tekniği İnsan Kaynakları Müdürü Funda Nuhoğlu, “Sertifikayı almamızdaki en önemli faktör; çalışanları dinleyen, etkileşim ve yenilikçiliği benimseyen bir kurum kültürüne sahip olmamız. Çalışanlarımızın yeteneklerini sergilemelerine uygun bir iş ortamı yaratarak, herkesin birbirini motive ettiği bir dünya oluşturmaya gayret ediyoruz” dedi.

Bu sertifikanın alınmasında çalışanların şirkete yönelik değerlendirmelerinin en önemli belirleyen olduğuna değinen Nuhoğlu, çalışan memnuniyetlerinde açık iletişime dayalı bir kültüre sahip olmalarının da büyük öneme sahip olduğuna inandığını söyledi. Funda Nuhoğlu, “Uyguladığımız her projenin sonucunda dönüşümleri inceledik ve tüm bu çalışmaların kurum kültürüne olan etkilerini değerlendirdik. Neticesinde büyük bir mutluluk ve gururla taşıyacağımız Great Place to Work sertifikasını kazandık: Umarım gelecek yıllarda da bu gururu yaşamayı sürdürürüz” diye konuştu.

Loading

Paylaş :

Comment here