Haberler

Tahsildaroğlu ve Türkiye Aşçılar Federasyonu güçlerini birleştirdi

Türkiye’nin seçkin Süt ve Süt Ürünleri markası Tahsildaroğlu Süt Ürünleri, Türkiye Aşçılar Federasyonu  ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. TAFED’in Ana Sponsoru unvanını alan marka, Federasyon ile birlikte Türk Gıda Sektörünü ve yerli peynirlerimizi dünyada temsil etmeyi amaçlıyor.

TAFED; “869 Yerliyse Yeriz” mottosuyla, yerli tüketimin önemine ve katma değerli Türk markalarını güçlendirmeye yönelik faaliyetleriyle biliniyor. Türkiye Aşçılar Federasyonu’na geçtiğimiz hafta bir kez daha Genel Başkan olarak seçilen Zeki Açıköz , Tahsildaroğlu’nun dünya standartlarında inovatif ürünler ürettiğine ve bu tarz katma değerli ürün üreten markaların her zaman yanında olduklarına dikkat çekti.

TAFED 7. olağan Genel Kurulu’nun hemen ardından imzalanan ana sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Tahsildaroğlu Genel Müdürü Sevdil Yıldırım; “Dünyaya ve Türkiye’ye sunacağımız lezzetler konusunda markamızı bir Gastronomi Elçisi olarak görüyor, büyükelçi titizliğinde hareket ediyoruz. Coğrafi işaretli Ezine Peynirini ve diğer peynirlerimizi sadece yurt dışından gelen vatandaşlarla değil; TAFED ile yapacağımız aktiviteleri yurt dışına taşıyarak, bu ülkelerdeki peynir severlerle de buluşturacağız. ABD’den Çin’e bu bayrağı en üst noktada dalgalandırmayı hedefliyoruz. TAFED ile yola devam etmek bu amaçlara hizmet edeceğinden ötürü değerli.”

Loading

Paylaş :

Comment here