Manşet

5’inci Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nde ,,,,

 

 

Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 5’inci Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nde ‘Tarımda Kalkınma’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 5’inci Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni 5 Ocak’ta Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Yılın en başarılı kadınlarının ödüllendirildiği törende Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, ‘Tarımda Kalkınma’ ödülünün sahibi oldu.

Yüzde 100 yerli sermayeli ve büyüyen nadir Türk şirketlerinden birinin kadın yöneticisi olarak oldukça gururlu olduğunu dile getiren Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, “Buradaki panelde de dikkat çekildiği gibi dijitalleşen dünyada kadın faktörü gerçekten çok önemli. Biz de kadınların iş hayatında daha etkin olması için elini her zaman taşın altına koyan bir markayız. ‘Tarımda Kalkınma’ ödülü bizim için çok anlamlı. Çünkü Doğuş Çay ailesi olarak çıktığımız yolda üreticilerimizi sürekli destekliyoruz, hep yanlarında yer alıyoruz. Ülkemizde tarımın ve çiftçilerimizin gelişimine de büyük katkı sunuyoruz. Yaptığımız işe inanıyoruz ve hem halkımıza hem de ülkemize fayda sağlayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here