Mekanlar-Şefler

Gastronomi Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Gürkan BOZTEPE ve Cigar Brothers Turkey Kulübü Başkanı Sayın Serkan YÜCESAN…

Crowne Plaza Harbiye’de;

Gastronomi Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Gürkan BOZTEPE ve Cigar Brothers Turkey Kulübü Başkanı Sayın Serkan YÜCESAN olarak keyifli bir deneyim sunmaktan gurur duyduk. Bu etkinlikte Türkiye’nin en seçkin içecek uzmanlarından biri olan Murat ÇARK ile bir araya gelerek en özel içecekleri keşfettik. İçeceğin inceliklerini öğrenerek tarihini ve farklı tatları deneyerek keyif dolu bir gece geçirdik. Etkinlik sonunda Serkan Bey etkinliğimize değer katan Murat ÇARK’a plaket takdim etti.

Murat ÇARK, başta Türkiye’de olmak üzere İskoçya, İngiltere, Fransa, Dominik Cumhuriyeti, Hong Kong, Gürcistan, Almanya gibi ülkelerde eğitim, seminer ve fuarlara katıldı. Şu an GTD Gastronomi bünyesinde kurumsal şirketlere, özel kuruluşlara yeme içme sektörü hakkında satış teknikleri ve ilgili Mentoring ve Danışmanlık servisi vermeye devam etmektedir.

Gastronomi Turizmi; yerli ve yabancı turistlerin gastronomik ürünleri tatması, yeni deneyimler elde etmesi ve bu deneyimi yaşarken konaklama, transfer gibi turizm faaliyetlerini kullanıyor olması sonucu yapılan turizm çeşididir.

Cigar Brothers;  Cigar Brothers Turkey, puro tutkunlarının bir araya gelerek tutkularını paylaşabileceği ve birbirleriyle bağ kurabileceği dostça bir topluluktur.

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here