Haberler

Ekici Peynir’in satış ve pazarlama faaliyetleri Elçin Ekici Öztürk’e emanet

Elçin Ekici Öztürk, Türkiye’nin önde gelen peynir markalarından Ekici Peynir’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirildi.

Elçin Ekici Öztürk, Şubat ayı itibariyle Ekici Peynir’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. Pazarlama sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ile Ekici Peynir’in satışlarına değer katmayı hedefleyen Elçin Ekici Öztürk, yeni görevinde Genel Müdür Burçin Ekici’ye bağlı olarak Dış Ticaret, Pazarlama ve Satış departmanlarında toplam 84 kişilik bir ekibi yönetecek.

2007 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Elçin Ekici Öztürk, ardından Kanada’da George Brown College’da Stratejik Pazarlama Yönetimi eğitimi aldı. 2009 yılında Ekici’nin pazarlama departmanında göreve başlayan Elçin Ekici Öztürk, 2014 yılında satış ve pazarlama departmanlarının ayrılmasının ardından görevine Pazarlama Direktörü olarak devam etti.

2019-2021 yılları arasında Genç Organize Sanayi Derneği’nin  Başkanlığı’nı üstlenen Elçin Ekici Öztürk, halen Antalya Organize Sanayi Bölgesi TEKNOPARK ve Ekso Süt A.Ş.’nin yönetim kurulu üyeleri arasında yer alıyor.

 Ekici Hakkında

1957 yılında Konya’da küçük bir mandırada sadece koyun sütünden dönemsel olarak peynir üretimiyle başlayan Ekici’nin hikâyesi, 1979 yılına gelindiğinde Mansur ve Mustafa Ekici kardeşlerin Antalya’nın Varsak beldesindeki yeni mandıraya taşınmasıyla Antalya’da devam etti. Yeni mandırada inek sütünün de bulunması nedeniyle peynir üretimini tüm yıla yayan Ekici, her geçen yıl artan taleple sadece beyaz peynir üretti ve bu kategoride tüketicilere benzersiz bir alternatif olan “Lokum Kıvamında Beyaz Peynir”i sundu. 1997 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki günlük 100 ton süt işleme kapasitesine sahip yeni fabrikasına taşındı. Ekici, bugüne geldiğimizde yılda yaklaşık 100 milyon litre süt işleyen ve her yıl 20 bin ton peynir üreten dev bir işletme haline geldi.  2017 yılında bağımsız araştırma şirketi Ipsos tarafından yapılan araştırmaya göre ambalajlı peynir kategorisinde Türkiye’nin en sevilen peynir markalarından biri seçilmiştir.

 

Loading

Paylaş :

Comment here