Kategori Dışı

Çözbim Sanal ve Pos Satış Sistemlerimiz

 

Merhaba, bu yazımda Çözbim Yazılım olarak geliştirdiğimiz, pos satış sistemimiz ve internet üzerinden ürün satış sistemimizden bahsetmek istiyorum.

Yaşadığımız sıkıntılı günlerde internet üzerinden alışverişler çok kullanılan ticaret yöntemi oldu.

Firmanızın satış yaptığı ürünleri internet üzerinden satışlarını takip edebilmek geliştirdiğimiz yazılımlarla artık çok kolaylaştı.

Stok kartlarınızın resimleriyle, fiyat ve açıklamalarıyla birlikte firmanızın veya firmamızın sunucuları üzerine aktararak satışa sunabilirsiniz. 24 saat açık bir işyerinizin olmasıyla, ürünlerinizin satışının olduğunu görmek, bu satışları sisteminize otomatik olarak aktarmak, e-fatura veya e-arsiv faturasını sistemin tespit ederek otomatik oluşturması, satışı yapılan müşterinizin yoksa cari kartının otomatik açılması var olan bir müşteriniz ise satış yapılan sistemin satış tutarını cari hesabına işlenmesi ile karmaşa olmadan satışlarınızı takip edebilirsiniz.  İnternet üzerinden satış yapabilme ayrıcalığını elde etmek her açıdan karlı olacaktır. Personel, kira, diğer bir çok giderleriniz de ciddi azalma olacak olup, satışlarınızda da artış olacaktır. Burada önemli olan satış yapılan sitenizin tanıtımı, arama motorlarında ön sıralarda yer almasıdır. Bu koşulları sağlayan müşterilerimizde satış ve satış sonrası mali kontroller tamamen geliştirdiğimiz sistem üzerinden yapılabilmektedir.

Kafe, Kantin, market, şarküterilerde kullanılmak üzere geliştirdiğimiz Çözbim POS satış sistemi, tüm satış işlemlerinin takip edilebilmesini sağlamaktadır. Çoklu market ve kafelerdeki satışların, stokların takibi yapılmaktadır.  Satışlar anlık internet üzerinden takip edilebilmektedir. Hangi şube ne kadar satış yapmış, hangi ürünlerden ne kadar satılmış? Hangi zaman dilimlerinde satışlar nedir? Anlık gözlenebilmektedir. Günlük satılan ürünlerin maliyetlerini karşılaştırarak günlük kar-zarar izlenebilmektedir.

Sanal satış sistemi ve pos satış sistemlerimiz yemekçi sistemimizle tam entegre olarak çalışmaktadır.

Sistemli çalışmalar dilerim.

Loading

Timuçin Aral
Takip Edin
Paylaş :

Comment here