Manşet

Su sebilleri özen gösterilmezse hastalık saçıyor

 

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte su ve sıvı tüketimlerimiz arttı. Birçok yerde kullanılan SU SEBİLLERİ gereken özen gösterilmezse hastalık saçıyor.

 İster soğuk, ister sıcak kullanımlı olan Su sebillerinin  içinde bulunan hazneler ve boruların içlerinin mutlaka temizlenip dezenfekte edilmesi gerekmektedir.

Temizlik ve dezenfekte edilmeyen su sebilleri aynı su depolarında olduğu gibi bir çok hastalık mikrobunu bünyesinde barındırıp kolaylıkla insan vücuduna geçirerek karın ağrısı, mide bulantısı, ishal ve kusmalara neden oluyor.

 Bu noktada kimyasallarla yapılan uygulamalarda da iyi durulama yapılmadığı takdirde kimyasal kalıntı problemleri yaşanmakta.

Biz ise kimyasal ürün yerine DOĞAL ÜRÜNÜMÜZ olan ve ALMAN Nano Teknoloji ile Ülkemizde üretilen Sağlık Bakanlığı BİYOSİDAL RUHSATLI, GİMDES’ den HELAL SERTİFİKALI, PROXILYT marka ürünümüzün kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

Ürünümüz Toksik, Kanserojen, Korozif değildir.

PROXILYT   5 LT  bidon ambalaj konsantre     150.00 Tl + KDV 

PROXILYT  Konsantre 20 Kg. lık ambalajlarda 580.00 Tl + KDV. dir.   

SADECE DEZENFEKSİYON YAPAR.  (ARÇELİK testlerinden geçmiştir.)

BİYOSİDAL RUHSATLI VE HELAL SERTİFİKALIDIR.

https://www.hijyengrupmarket.com/default.asp?git=9&urun=278     sanal satış mağazamızdan kolayca temin edebilirisiniz.

Su sebili dezenfeksiyonu için önerdiğimiz ürün:

Alman bilim adamlarının geliştirmiş olduğu çok ileri bir teknoloji ile  üretilmektedir. Bilinen klasik metotlarla belirli kimyasallar birbirine karıştırılarak elde edilen bir ürün değildir. Zararlı hiçbir kimyasal içermemektedir. Sistem üretim aşamasında tuz ve suyun dışında hiçbir hammadde ve yardımcı madde kullanmamaktadır. Tuzdaki Sodyum ve Kloru, sudaki Hidrojen ve Oksijeni Elektroliz metoduyla ayrıştırmakta daha sonra Reaktör sistemi ayrıştırılmış olan atomların elektronlarının yükünü değiştirerek 900 – 1100 MV elektrik yüklemektedir. Sonrasında elektrik yüklenmiş atomlar çok geliştirilmiş bir membran teknolojisi ile Hidrojen ( H ), Klor ( CI ) ve oksijen ( O ) atomları birbirine bağlanarak yaklaşık 1 Litrede 300 mg Hipokloröz ( HOCL) içeren su bazlı dezenfektan oluşmaktadır sisteme entegre bir kavitasyon teknolojisi ile Hipoklorözün bağları güçlendirilip stabilitesi sağlanmaktadır.

Dezenfektanın etki mekanizması: Hipokloröz bilinen çok güçlü bir dezenfektandır. Elektronlarına elektrik yüklenmiş olması ise bu etkiyi klasik dezenfektanlara göre yaklaşık 80 ile 200 kat daha artırmaktadır. Ürünün çok hızlı etkinlik sağlama yeteneği olup bakteri virüs ve mantarlara karşı 15 saniye gibi bir sürede başlayan etkinlik 15 dakika gibi sürede tamamlanmaktadır. Bakterilerin manyetik alanları dezenfektanları iterler ya da bakteriler biofilme dönüşürler, virüsler ise gen yapısını değiştirir veya bağışıklık sistemini geliştirirler. Ürünün kısa sürede etkinlik sağlaması tüm bunlarında önüne geçmektedir. Hidrojen atomu bakterilerin manyetik alanını geçme yeteneğine sahiptir. Manyetik alanı kolaylıkla geçen bileşik mebrama temas edince klorun ve oksijenin oksitleyici gücüde devreye girer taşıdığı elektrik yükü ile mebramı delip yok etmektedir. Ayrıca biofilm oluşumunu engeller ve oluşmuş biofilm tabakasında ortadan kaldırır. Bu işlem sonrasında ise bileşiğin taşıdığı elektrik tükenince atomlarına ayrılarak oksijene dönüşmektedir. Uygulama sonrasında hiçbir kalıntı bırakmaz, kokusuzdur, irritasyon ve korozyon yapmaz, kullanım sonrasında durulama, kurulama, silme gerektirmez,

Çevreye ve insan sağlığına hiçbir zarar vermez, kanserojen değildir.

Birçok gelişmiş ülkede klor kullanımı yasaklanmış olmasına rağmen Türkiye’de içme sularının dezenfeksiyonunda halen klor kullanılmaktadır. İnsani tüketim amaçlı sular hakkında yönetmelikte klor miktarının uç noktada 0,2 -0,5 mg/L klor (CL) olması gerekmektedir. Su yapılarında oluşan arızalara bağlı olarak yapılan su kesintilerinde ise şebekenin en uç noktasında klor düzeyinin en fazla 1 mg/L olması istenmektedir.
100 ML’lik ( 300 mg/L) Hipokloröz Quick Shine markalı ürün ortalama 5 Litre depolu bir su sebiline döküldüğünde uygulama aşamasında 6 mg/L oranında Hipokloröz ( HOCL ) içeren karışım oluşur.  30 dakikalık bekleme süresinde Hipokloröz ortamdaki zararlı mikroorganizmaları ve biofilm tabakalarını yok ederken kendisi de yok oluyor. Bekleme süresi bitiminde sebilin içindeki su boşaltılınca durulama yapmadan kullanılmasında bir sakınca yoktur. Ancak solüsyonun çözdüğü biofilm ve bakteri kalıntılarını iyice atmak için 10 dakikalık durulama yapılması önerilmektedir. Ürün hiçbir şekilde kalıntı bırakmamaktadır. Bununla ilgili testler Arçelik ’te’de yapılmış ve uygulamalı olarak gösterilmiştir. Ürün kalıntı yapmadığı için sağlığa hiçbir şekilde zararı yoktur. Kanserojen etkisi yoktur. Koku yapmadığı gibi oluşan kokuları da  yok eder. Krozyon yapmaz. Yüzeylere (cam, plastik, metal v.b) hiçbir şekilde zarar vermez.

Mikrobiyolojik testlerde ürünün bakteri, virüs ve mantarlara karşı ekinliği, Ürün Güvenlik Bilgi Formunda (MSDS) ürünün zararlı olmadığı ve zararlı bir kimyasal içermediği görülecektir.

Helal Sertifika   [pdf-embedder url=/httpdocs/wp-content/uploads/pdf-dosyalar/RUHSAT.pdf
Ruhsat
Su sebili bakım talimatı
Su sebili

Sağlıklı Günler Dileriz.

MEHMET BAKİ ASUTAY

HİJEX BİYOSİDAL ÜRÜNLER

HİJYEN GRUP SAN VE TİC LTD ŞTİ

0216 311 27 43 / 0533 542 69 57

www.hijyengrup.com/www.hijyengrupmarket.com

 

Loading

Paylaş :

Comment here