Mekanlar-Şefler

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Enfes Brunchı İle Bayram Mutluluğunu Sevdiklerinizle Paylaşın

 

Panoramik İstanbul Boğazı manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Kurban Bayramı’nın ikinci günü birbirinden özel lezzetleri ve sunumlarıyla bir Pazar geleneği olan efsanevi Mandarin Oriental Brunch’da misafirlerini ağırlıyor. Zengin menüsü, eşsiz lezzetleri ve seçkin dokunuşları ile farklılaşan Mandarin Oriental Brunch, 10 Temmuz Pazar günü ailenizle ve dostlarınızla bayram mutluluğunu paylaşacağınız eşsiz bir deneyim sunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Kurban Bayramı’nın ikinci günü birbirinden özel lezzetlerin sunulduğu eşsiz bir gastronomi deneyimi olan Mandarin Oriental Brunch’ta misafirlerini ağırlıyor. Boğaz’ın mavi suları ile bütünleşen yemyeşil terasının göz kamaştıran atmosferinde konuklarını ağırlayan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, özenle tasarlanmış dokunuşların damgasını vurduğu benzersiz lezzetleri ve keyifli ambiyansı ile sevdiklerinizle bayram mutluluğunu paylaşacağınız eşsiz bir deneyim sunuyor.

Şef Fabio Brambilla’nın hünerli ellerinden enfes lezzetler, Novikov Istanbul‘un dünyaca bilinen suşi ve deniz ürünleri seçkisi, The Mandarin Cake Shop‘un ev yapımı tatlıları ve İtalyan mutfağının sevilen lezzetleriyle donatılan efsanevi Mandarin Oriental Brunch misafirlerine keyifli bir bayram günü sunuyor. Deniz ürünlerinden tatlı istasyonlarına, canlı pişirme istasyonlarından şarküterilere, mezelerden dünya mutfağına birbirinden eşsiz lezzetlerin bir arada sunulduğu Mandarin Oriental Brunch’ta somon wellington, risotto, sushi, creme brulee gibi dünya mutfağından lezzetlerin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından döner, meze ve tatlı çeşitleri öne çıkıyor.  Leziz birer eşlikçi olan enfes kokteyller ise Pazar keyfinize renk katıyor. 11.30-15.00 saatleri arasında servis veren Mandarin Oriental Brunch, misafirlerine keyifli dakikalar vadediyor.

10 Temmuz Pazar günü, sevdiklerinizle keyifli bir bayram kahvaltısını Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un şık ve seçkin ambiyansında ve Mandarin Oriental Brunch’ın benzersiz lezzetleri ile deneyimlemek için siz de yerinizi ayırın.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Hakkında

Nefes kesici panoramik manzarasıyla İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, lüks ve şık bir tasarıma sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, asırlık Naile Sultan Korusu’na ve Kuruçeşme sokaklarına uzanmaktadır. Otelin her biri geniş bir terası ya da balkonu içeren 77 lüks odası ve 23 süiti, çağdaş tasarım anlayışı ile ikonik Osmanlı mirasının muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. 3.500 metrekarelik bir alana yayılan Spa’sı, Mandarin Oriental Otel Grubu’nun ödüllü Spa konseptlerini bütünsel imza terapileri ve sağlıklı yaşam programları eşliğinde sunarken, dünyaca ünlü restoran ve barlarının her biri yenilikçi ve gurme bir mutfağı sergilemektedir. Öne çıkan Dünya mutfaklarına ev sahipliği yapan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Olea & The Bar ile geleneksel İtalyan lezzetlerini çarpıcı kokteyller ve eşsiz manzara eşliğinde misafirlerine sunuyor. Düğünlere ve seçkin davetlere yönelik göz alıcı bir atmosfer oluşturan ayrıcalıklı toplantı ve etkinlik alanları, lüks butikleri, açık ve kapalı havuzları, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle şehrin kalbindeki bu eşsiz resort, İstanbullular ve iş ya da tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir adres.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a ait detaylı bilgilere ve görsellere https://www.mandarinoriental.com.tr/istanbul/bosphorus/luxury-hotel veya mo_istanbul Instagram hesabından erişebilirsiniz.

Loading

Paylaş :

Comment here