Mekanlar-Şefler

Şefler Bu Sefer Mutfakta Değil Kürsüde Yarıştı!

 

Konya’da gerçekleşen TAFED 7. Olağan Genel Kurulunda Zeki Açıkgöz yeniden başkan seçildi. Açıkgöz memleketi Bolu Mengen’de yönetim kurulunu belirledi. 23 Haziran 2022’de Konya’da gerçekleşen TAFED 7. Olağan Genel Kurulunda, 32 dernek ile birlikte TAFED üyesi olmamasına rağmen, mesleklerine verdikleri değer ve TAFED’in görev bilincine uygun olan birçok şefin de yer aldığı genel kurulda, oy çokluğu ile Zeki Açıköz bir kez daha başkan olarak seçildi.

Görev Dağılımı Aşçıların Diyarı Mengen’de Yapıldı
2006 yılında 8 dernekle kurulan, Ocak 2008’de “Türkiye” adını almaya hak kazanan ilk federasyon olan TAFED, başkan seçiminin ardından, bu hafta yeni yönetimin belirlenmesi için Aşçılar Şehri ve Başkan Zeki Açıköz’ün memleketi olan Mengen’de toplandı. Yapılan toplantılar sonrasında yönetim kurulu ve bölge başkanları belirlendi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Ege Bölge Başkanı Çetin Deniz oldu
 Yeni yönetim kurulu içerisinde Türkiye Aşçılar Federasyonu 7. Dönem Ege Bölge Başkanı olarak GEMAD Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DENİZ görevlendirildi. Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği başkanı Çetin Deniz, Türkiye Aşçılar Federasyonu 7. Dönem Ege bölge başkanı seçildi.

Marmaris’ten İki Şef Yönetim Kuruluna Girdi
GEMAD (Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği) başkanı Şef Çetin Deniz, yöresel mutfağın ve Ege mutfağının farkındalığı, AR-GE ve projeleri, yeni nesil aşçıların yetişmesine verdiği önem ve sosyal sorumluluk projeleri gibi Muğla’da bir çok çalışmaya imza atmıştı. GEMAD önceki dönem başkanlarından olan, başkanlığı döneminde derneğin gelişiminde etkin rol oynayan ve hala derneğin Danışma Kurulu üyesi olan Mustafa DEMİRER de Türkiye Aşçılar Federasyonu 7. Dönem TAFED merkez yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildi.

 

Loading

Paylaş :

Comment here